a4'os apgailetinos durys...
tryliktukai ten stovi,jei noresi muzikos teks podiumus darytis
Gal kas kokiu pasiulymu ar nuorodu su nuotraukomis kaip pasidaryti kisenes kolonkem ? as kalbu butent apie si audi modeli 95-01 , ir ar verta jas daryt atskiras ar geriau stengtis izoliuot duris ir montuot komponentus i jas? dekui uz atsakymus!
a4'os apgailetinos durys...
tryliktukai ten stovi,jei noresi muzikos teks podiumus darytis
kad apgailetinos durys tai nelabai sutinku, čia tik pamastyt ir rankoves pasiraitot reikia, nes vienintele išeitis į jas įstatyt garsiukus, gamintis podiumus. Pas mane pvz. į tokias duris sudėti dvigubinti 16-ukai.
kloji izoliaciją tiek ant skardos tiek ant "abšivkės" ir montuoji podiumus
mano nuomone su standartinėmis vietomis nelabai apsimoka prasidėt...
"As far back as I can remember, I've always wanted to be a gangster." -- Henry Hill, Brooklyn, N.Y. 1955.
įdėk foto kaip atrodo :cheers:
life's too short to dance with fat chick's...
man irgi butu idomu nes ir as kazka galvoju su durelem daryti? nu as kiek ziurejau yra vietos bet cia butu prie dureliu galo (nuo originaliu i kita puse)
o tai į kurią vieta tavo manymu sklis garsas ? jei statysi į durelių galą tai viskas atsimuš į mašinos ir tavo sėdynę, o taip daryt tikrai nereikia. su šitom durim vienintelė išeitis, kaip jau minėjau - podiumai.Cipsas link=topic=8770.msg90925#msg90925 date=1223818352 rašė čia:
prisegu savo dabartinių podiumų nuotrauką, bet yra mintis kažką keist, gal but šitas "abšivkes" mesiu lauk, o vietoj jų gaminsiu podiumus vieniems midbasams, o ne dvigubiems. naujas "abšivkes" kaip ir turiu, dabar liko susigalvot kaip viską apformint ir pradėt gamintis...
"As far back as I can remember, I've always wanted to be a gangster." -- Henry Hill, Brooklyn, N.Y. 1955.
dekui uz nuotraukele toshi
cia kaip dezute ar groja i duru turi?moze link=topic=8770.msg90958#msg90958 date=1223839123 rašė čia:
gal kas dar kokiu varijantu su foto turit?
jo toshi atsakyk i amsono klausima ok?
į tūrį grojaomsonass link=topic=8770.msg90959#msg90959 date=1223839504 rašė čia:
Ka manai toshi ? turiu helix 16.5 competition midbosus jeigu jiems padaryt tokia pat lygiai kisene kaip pas tave ,bet atskira . Turiu omeny ne i turi ,bet per visa dureliu apacia a?
gali daryti, bet tada lango nenuleisi, veiks iki puses.moze link=topic=8770.msg90973#msg90973 date=1223847418 rašė čia:
o čia jau matuotis reikia, kad langas atsidarinėtų. jei pvz. poreikio kišenėms duryse nėra, tai galima jas išnaudot. toks variantas buvo pas latvį, su S4 b5 kėbule, Kauno varžybose.omsonass link=topic=8770.msg90998#msg90998 date=1223883060 rašė čia:
o dėl helixų, reikia žiurėt, kokį tūrį gamintojas rekomenduoja ir bandyt taikytis prie jo.
gali cia truputį paieškoti
http://www.showyoursound.nl/Public/Showcase/default.asp
liuks nuoroda dalyvi!
16-tukai :angel:
man patinka! firmoj daryta?
Taip firmoje www.soundspirit.lt :angel:
Bookmarks