Citata zavas link=topic=8774.msg91380#msg91380 date=1224362789 rašė čia:
Jus man kaip durnam paaiskinkit, kodel "bačką" uzima mažiau vietos nei normali deže? Su pasvirimu prie sedines graziai prisglaudzia, pasidarai maksimaliai pagal bagažinės auksti...
Būtent - priglausi - persiduos tiesioginė vibracija į sėdynes. Gal iš aukčio ir gali kelis cm išlošti, bet atsimink virš ar po statai dar ir stiprą. Man plotis nebuvo aktualiausias dalykas, svarbiau buvo tai kad galėčiau lengvai užkišti ranką virš subo, ir patraukti galinių sudynių atsivertimą į vidų, bei iš mašinos ilgio pusės, kad į bagažinę tilptų 2 maišus suguldyt dar. Dažnai tenka važinėt kaiman ir ją prikraut, todėl tai man buvo aktualu. Todėl pagal dimensionus plotis buvo išnaudotas šiuo atveju maksimaliai, o aukštis ir ilgis atitiko poreikius. Todėl ir norėjau būtent kažko iš tūbų. Gali daryt panašaus dydžio kvadratą, bet vistiek tada turėtų būti dar ir tarpas tarp sėdynių, kad tiesiogiai į galines sėdynes neitų žemi.

Realiai kaip ir sakiau, man svarbu buvo kad būtų žemi, jokių ten elite nenorėjau ir neiškojau. Kaip užsinorėsiu, tada bus ir kiti finansai ir kiti poreikiai. Dabar ieškojau to, ir kaip rašė Vilmantas - tai pasakykite kas geriau būtų buvę tokiu atveju iš naujų. Kaip jau sakiau pradžioj rinkausi tarp 2 variantų - Vibe 12"(kitoje temoje rašiau) aktyvaus už 650Lt ir Pioneeriaus 8"(~400Lt, pardėje 1200Lt). Bei ground zero gtza 2.150mk2 stipro, jei pasyvus. Tai ką pasiūlė Vilmantas, yra, bent jau mano nuomone, tikrai geriau už tuos 2 subus, bei stiprą.
Be to vien už tai kaip maloniai buvau aptarnautas parduotuvėje, bei tai kad padėjo viską sujungti, o šiandien dar ir mašinoje dabaigt viską, jau vertė viso šito kylą kone 1,5 karto. Man tai asmeniškai 100 kartų maloniau negu būtų "imi aparatūrą ir visa kitą ne mūsų reikalas"... Taigi, nemanau kad už tokią sumą ir tokius poreikius ko ieškojau pasirinktomis prekėmis suklydau. Ir kaip jau ir rašiau, mane tenkina tai ką gavau, šią minutę etc. O kas bus po kelių metų tas bus po kelių metų, ir dabar neaktualu.
Tai apskritai buvo pirmas kartas kai sumaščiau pakeisti/pildyti mašinos aparatūrą. Iki tol ir su stockais išgyvenau(kas pasak jūsų - tragedija, o ne garsas). O kaip sakoma - "neperbridęs upės, nepulk plaukti per jūrą"...