Tai kad 8" ir yra 20cm. " - coliai.manacas link=topic=8795.msg91215#msg91215 date=1224156225 rašė čia:
Tai aš tikiu kad neimtum, bet kažkuris vienas turėtų būti geresnis? Jeigu tarkim abu galėčiau gauti už tą pačią kainą. Aktyvius įsikandau, nes ten apskritai pirma audio įranga kurią perku automobiliui. Ir tikrai neturiu didelių poreikių. Esmė ta, kad žemų dabar išvis nėra, įdėjus bosą vieną iš šių manau atsirastų. Ir šitai galiu pasidaryti per kelias dienas. Jeigu prasidėt su dėžėm ir t.t. tai čia jau užtruks savaites, po kurių nei noro daryt nebebus likęs ir litai bus išleisti kam nors kitam. Patys sukritikavot pradinius gaminius, būtinai man, nepatyrusiam žmogui, brukate naudotą įrangą(o retas kuris šiaip tiesiog parduoda). Dabar tarkim yra variantas pasiimti arba pirmą arba antrą bosą, išleidžiant tarkim 450Lt. Negi už tokią kainą galima ką nors geriau surasti? Dėl dėžių darymo - "naminės" dėžės neatrodo man labai gražiai, kaip kad mačiau, o aš noriu kad užimtų kuo mažiau erdvės ir to 'savadarbė auto' statuso... Žinoma, jeigu matote geresnį variantą, įtelpant ir stiprintuvu ir bosu į 500Lt, tai rašykit. Bet kuriuo atveju Pioneerius patys laikot normaliai firmą, ivolga irgi už tokias investicijas. Todėl ir norėjau pasidomėt kuris variantas būtų geresnis. Be abejonės apžiūrinėdamas pasiklausyt norėsiu, nepatiks - neimsiu. Tik bent jau, savo ruožtu, pasakykit katras būtų geresnis variantas iš AKTYVIŲ - 1 ar 2.peris link=topic=8795.msg91216#msg91216 date=1224156809 rašė čia:
Bookmarks