ziurint uz kokia kaina. Bet siaip analogas us skaitmena geriau
Ar verta toki isigyti?Geriau toks nei skaitmeninis?
ziurint uz kokia kaina. Bet siaip analogas us skaitmena geriau
kaina jo 70lt uzh naudota, verta pasikeist?Nes dabar turiu BASF skaitmenini
na nezinau... siaip skaitmeninis patogiau uz rankenele. geras analoginis geriau uz skaitmena, ir atvirksciau, geras skaitmeninis geriaw uz analoga. jei yra galimybe - paklausyk abu ir palygink.
tai vat kad nera...del to ir klausiau, ir siaip ONKYO rimta firma?
ne is fufliaku. manyciau vidutinio Hi-Fi lygio.. Jei netingi pasukiot rankenele, gali pirkt
O tu linko negalėjai kokio nors įdėti su juo ? Ar tikiesi kad kas nors tokį turi ?
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
kad buciau ka rades, buciau idejas, ir siaip gal net neklauses Jusu patarimo, bet kad niekur nete nerandu net menkiausio info apie ji:/
Bendrais bruožais vidutinis analoginis geriau už labai gerą skaitmeninį. Onkyop tiuneriai geri.
zhinau, kad prijauti analogams, bet ar neapsigausiu pirkdamas ji, negros jis prasciau , negu manishkis BASF skaitmeninis?
Dėl grojimo, tai maža tikimybė kad bus blogiau. Gali būti prioblemos su selektyvumu. Šiaip įtartinai maža kaina, analogai dabar brangūs. Aš už savo Rotel kokių 74 metų atidaviau 350 Lt....."Tomizzz" rašė čia:
As uz sawo analogine radijola SONY (nemuskit :-D ) su stipralu 40Lt (tipo resyweris). Bet kok man skirtumas, wistiek man tik lineiku reikia tai apskritai tas galines mikres won ismeciau ir dziaugiuosi. Nesitikiu stebuklu, bet pakolkas tenkina. Pagaminta japonijoj, o ne kinijoj ;P
ir kaip tas Rotel, gerai skamba, stipru signala pagauna?nes dazhnai budavo su analogais, bent paprastom radijom, taij sukineji ir sukineji, o jei dar stiprus vejas lauke, tiaj kazhkodel ishvis reaguoja...nors gal shiti rimti skaitosi...turbut kad reiks pirkt ta ONKYO
Na af paprastai š..... neperku"Tomizzz" rašė čia:
suprantama 8) , pasitiketi Jumis galima, taij sakot verta ONKYO mainyti i skaitmenini BASF?
Mano manymu, Onkyo galima pasitikėti. Žinoma prieš atiduodant pinigus, bent įsijunk pasiklausyti pvz Lietuvos II programą ir pereik per diapazoną atjungęs visas automatikas ir pasižiūrėk kaip renkasi stotis... Šiaip BASF ir tiuneris kažkaip sunkiai suderinamas dalykas :shock:"Tomizzz" rašė čia:
ko tik siam pasauly nebuna , net maciau maximoj, kad Xpoint(sasiuvinius bei tushinukus gamina) firmos pardavineja monitorius CRT
na tai gali buti kad ima kokio nors genesnio brand'o produkcija (vidurius) ir kazka smulkaus pakeite arba nieko nekeite uzklijuoja savo lipduka. Ir stai - pirkite visokiose maximose!
Bookmarks