Jei nepastebėjai, tai čia Gero Garso Mėgėju Forumas. Ne vaizdo.
Sveiki, gal kas turite jvc shx serijos maga? Pas mane shx751. O klausimas paprastas: noriu isikelti pictures i si aparata. Viska darau kaip aprasyta jvc tinklapyje, paveiksliukus siunciuosi is pacio jvc tinklapio, viskas vyksta, uploadina, upluoadas pavyksta, bet pictures ar movies mage NEATSIRANDA. Tiesiog ju ner, atrodo kad nieko ir nebuciau uploadines. Kame reples, kolegos? Dekui.
Jei nepastebėjai, tai čia Gero Garso Mėgėju Forumas. Ne vaizdo.
na ko vaziuoji, juk pagalbos ieskau, o tie kas turi sita maga nemanau kad nenaudoja jo ir vaizdo funkciju. Ir kas liecia gera garsa, kas galetu paneigti, kad tai ne vienas geriausiu magu garso kokybes atzvilgiu?
Beveik visi šio forumo dalyviai. Jam iki geriausių, kaip man pėsčiom iki Kinijos. Geras garsas ir vaizdas yra nesuderinami dalykai. Nors aišku kiekvienas savaip supranta "Gerą garsą"Finalfour link=topic=8902.msg92223#msg92223 date=1225282085 rašė čia:
Klysti kolega, del nesuderinamumo. Nelogiskai kazkaip tu cia Viskas suderinama, tik pinigu klausimas kyla, ikr viskas. Kas trukdo i pati geriausia garso kokybes atzvilgiu maga ideti geriausia grafika? Ogi tik rinkodara, nes tada tokio mago kaina pasidarys nekonkurencinga. Tiek to, nesigincykim, as paprasciausiai paprasiau pagalbos, o ne puolimo. Uz ka, tamsta? Peace
P.S. Savo akimis alytuje maciau varzybose si maga naudojant siaip jau...
Klysti. Atsiranda visokie elektriniai trukdžiai ir t.t. Į rimtus magus net vidinio stiprintuvo nededa, o tu apie grafiką šneki. Tikrai nenorėjau užsipult. Nevermind. Peace.
ok, peace, pripazistu, kad tikrai juk ne viska zinau. Kad ne pats geriausias tai be abejo, tik girdejes esu, kad ji arciau lyderiu skaito... gal ir klystu. Anyway, bet pagalbos del grafikos reiketu...
gerai groja šitas aparatas ir nereikia čia /lialia/
iki tobulybes visiems nearti, o sis aparatas tikrai prie lyderiu. Bet anyway, kaip padaryt kad jis rodytu ikelta grafika?
gal yra koks pasirinkimas is kur "translioti" tuos paveiksliukus??? :think:
juos susikelia magas i atminti. Tokio pasirinkimo nera... man padeti manau gali tik tie, kas turi toki maga...
gal gali duot nuoroda is kur emei pictures
pabandysiu ir as isimest ka nors naujo
http://www.jvc-victor.co.jp/english/.../pict_shx.htmlstulpas link=topic=8902.msg92641#msg92641 date=1225738172 rašė čia:
http://www.jvc-victor.co.jp/english/...cture_shx.html
http://www.jvcmobile.co.uk/pict.php
dėkui reikės pasibandyt ir man
tiesa o juos dar reikia apdirbt su jvc programa
ir dar klausimas kaip ji teisingai parsisiust nes ten tavo nuorodoi kur davei ant fiilmuku spaudi download bet ismeta heroglifus kazkokius
na nezinau pas mane viskas ok, paspaudi ir siuncia iskart, nepamirsk programa parsisiusti nes pc nesupras formato.stulpas link=topic=8902.msg92718#msg92718 date=1225821398 rašė čia:
gal tavo explorer senas ar kazkas jam negerai, naudokis mozilla.
[img width=800 height=500]http://i55.photobucket.com/albums/g143/Omsonas/untitled.jpg[/img]
Laukiu nesulaukiu rezultatu, nes man niekaip magas ju nemato... Beja, ta speciali jvc programa reikalniga tik tam, jei pats nori susikurti paveiksliukus. Jei atsisiunti gatavus, nereikia jokio softo. Bet mano magas nemato nei sukurtu mano, nei atsiustu is jvc tinklapio... Kas abydniausia, kad magas juos susidownloadina, viskas vyskta pagal instrukcija, tik mage neatsiranda jie, ner ju ten, nera laimes po alyvomis
jei zmogui gerai, tai koks tau skirtumas? :cheers:peris link=topic=8902.msg92731#msg92731 date=1225865925 rašė čia:
[quote=manacas link=topic=8902.msg92732#msg92732 date=1225868466]
gal pas ji jau viskas tobula ir iki pilnos laimes jam truksta tik paveiksliukuperis link=topic=8902.msg92731#msg92731 date=1225865925 rašė čia:
o siaip turi susikelti ir rodyti, kazka negerai darai
Vat ir noriu zinoti, ka negerai darau... Nejaugi niekas cia neturi tokio modelio mago? O del paveiksliuku - as manau taip, kad jei yra prietaise tam tikros funkcijos, tai jas reikia isnaudoti visas. Garsas be abejo svarbu, bet jei yra ir grafika, kodel ja nepasinaudoti? Logiska juk
Kiekvienas turi teise rinktis. As tau nesakau, kas mano nuomone turi buti, o klausiu patarimo. Jei nereikia grafiku, perki maga be ju ir vuolia, visi laimingi. O as paprasciausiai neprasau kad man kas aiskintu kas yra gerai o kas ne. As tik laukiu atsakymo i klausima. Ir varinatia gali buti tik du: zinau arba ne. Peace
nu as paleidau siaip ne taip
spaudi menu eini i psm funkcija tenais gali nusistatyt ekrana movie,wallpaper ir panaisiai,tai va nusistatai savo movie, isjungi demo isvis . isieni is menu ,paskui spaudi dspl knopke kol uzmes tavo movie
tik nesupratau tokio bajerio eina eina tas movie po kokiu 2 minuciu uzsidega please wait kokiu 10 sekundziu ir vel eina tas movie
tai ka jis persikraudineja nesamoningai... nesupratau...
cia ant shx751 taip darai? siaip nieko nesigauna. ta dsp knopke keicia movies tik tada, jei jie ikelti i maga. o ten kur rodo kas ikelta, pas mane nieko nera. Tem kur pasirenki per psm tarkime movie, large ar small ir tada renkiesi toliau koki konkreciai movie. bet ju ten nera, nors pagal sekmingai praejusia ikelimo procedura turetu buti...
turit but
eini i movie renkiesi custom ir duoda pasirinkt is ikeltu filmu
tu tikrai ne shx751 tai drai, mes nera ten tokio punkto kaip CUSTOM...
nu gal as zinau koks magas pas mane , 751
prie progos surasysiu as tau tiksliai kaip viska reikia daryt
nekantriai lauksiu ir dekingas busiu. Nes pas mane apskritai, kokiam meniu punkte ar papunktyje bevaiksciociau, tokio dalyko kaip custom nera is viso niekur...
man viskas gan paprastai pavyko,parsisiunciau paveiksliuku is priestai pateiktos svetaines,isikeliau i SD idejau i maga SHX751paspaudziau download ir va magas atgijo su naujais paveiksliukais
vyciune
Bookmarks