Sveiki,
esu naujokas shitam forume ir visu pirma noreciau padekoti visiem chia rashantiem ir padedantiem.Shitam forume radau daug atsakymu i klausimus ,kuriu niekur kitur rasti nepavyko.Na o dabar arciau reikalo,priesh kelias dienas ishsilaikiau teises ir jau turiu savo pirma mashina honda civic 91metu .Man ne tiek svarbios mashinos,bet tiesiog dievinu klausyti jose muzikos .Jau geru pora metu svajoju apie gera garso aparatura ir tam reikalui esu atsidejes shiek tiek pinigu.Pradejau rinkti nuo grotuvo.Pasirinkau alpine 9812rr,dabar atejo eile komponentam Atsirinkau kelis variantus,tikiuosi padesit apsisprest.Kadangi abejoju ar imanoma ideti i mano civica 16cm komponentus tad zemiau pateikti variantai visi bus 13cm.
Hertz hi energy serija HSK 130,3
100 rms,60-22khz,91db
Focal access serija 130a
50rms, 65-20khz , 91db
Alpine spr-136a
40 rms,50-30khz,85db
taikau mazdaug iki 600lt,pagal parametrus tai lyg ir hertz butu geriausias bet maciau jog forume daug kas alpine giria,na net nezinau ash tame naujokas tad ir prashau jusu pagalbos.Zinoma nebutinai turi buti shitie variantai,chia tiesiog viskas ka radau lt parduotuvese uz ~600lt,jei kas turite gersniu pasiulimu parashykite chia.Ish anksto achiu
Bookmarks