ka turi omeny sakydamas, kad laidai teisingai pravesti? maitinimas ir lineika nesalia?
Tai va turiu tokia problemele: priekiniai komponentai (crunch) pajungti ant stiprintuvo (irgi crunch), magas blaupunkt orlando mp46 ir per kolonkes (kiek suprantu aukstadaznius) girdisi kazkoks kaip zvimbimas, visi laidai pravesti teisingai, bandziau det filtrus ant lineiku - nepadejo, manau reik filtru ant maitinimo, gal galit patart koki filtra det, kur pirkt, ar reik det ant generatoriaus ar uztenka tiesiog ant akumo? Aciu uz patarimus![]()
ka turi omeny sakydamas, kad laidai teisingai pravesti? maitinimas ir lineika nesalia?
taip, ne salia![]()
patikrink mago ir stipreko mase![]()
gali pabandyt kita linijini, arba kitaip prasivest maitinima magei, kuo toliau nuo automobilio laidu, man buvo taip kad nieks nepadejo, pasikeiciau maga ir baiges visos ligos :biggrin:
pas mane visada tas pats, vis kiti magai, stiprintuvai, masinos. tik nebandziau su mago maitinimo laidais dar pazaist. As dedu filtra i ji ieina +ir- iseina +, tai ji jungiu i stiprintuva ir :boohoo:
as esu turejas kokius 4 skirtingus crunch ant tos pacios sistemos ir tik su vienu nefonavo, jie kazkoki jautrus i viska.Cipsas link=topic=8949.msg92708#msg92708 date=1225818176 rašė čia:
nzn man taip nebuvo.omsonass link=topic=8949.msg92711#msg92711 date=1225818720 rašė čia:
mago ir stipreko mase tikrinau, viskas ten normaliai, bandžiau visokius variantus pajungimo, kitaip laidus pravest, kitokius laidus ir pan. ir vistiek tas pats.
Linijiniai laidai tai tikrai rimti pajungti, ne kokie pigus gariuniniai, taip kad ju tikrai keist nereikia...
Mago keist taip pat neketinu, pinigais nesimetau, beto magas šiaip tikrai neblogas, nors ir nesakau kad auksciausios klases (turiu jam kruta valdyma ant vairo)
Cipsas o gali pasakyt koki konkreciai filtra dėjai, kur butent ji idejai (ant generatoriaus ar tiesiog prie akumo ar dar kur) ir gal žinai kur ju ieskoti Vilniuj?
kur as turiu jo avadinimas ENGINE NOISE FILTER pries du metus mokejau 55lt, jungiau salia stiprintuvo,is jo iseina pliusas, ji jungi i stiprintuva. as pirkau ten kur yra mikroschemu, audio, varzos, elektros prekes ir t. t. o kur vln ieskot zinok nzn.
tai gal vis delto kas nors zinot kur Vilniuj galima tu filtru nusipirkt? Nes keliose pardose auto aparaturos klausiau, tai sake kad neturi arba turi labai brangius (~200lt) ir sake kad tai gan reta preke... Tai gal kas nors konkreciai zinot kur galima ju isigyt ir gal galit rekomenduot koki nors konkretu filtra maitinimui? Aciu
stiprintuvo maitinimui tai pigiau kazin ar rasiwheelman link=topic=8949.msg93267#msg93267 date=1226518878 rašė čia:
mageliui jei reikia tai cia yra http://www.lemona.lt/index.php?page=...mp;i_id=78411#
http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=27112
as pvz mokejau 55lt ir man nelabai jis panasus filtras skirtas magui ryt pabandysiu ikelti nuotrauka jei domina :biggrin: :angel:
na idomu, kiek jis A atlaikoCipsas link=topic=8949.msg93279#msg93279 date=1226523792 rašė čia:
seip daug neturetu but, o tas is lemonos tai 15A
Turiu tokį daigtą, kažkada iš nevilties nusipirkau :biggrin: Bet taip ir neišbandžiau, padėjo stpr. pakeitimas, buvau jau į lengvą neviltį inpuolęs, bandžiau mašiną visai suniokot :angel: Siųlyčiau ir tau pabandyt visus sistemos elementus pakaitaliot. O taip prasau
lemonoj sake kad turi tik magui, stiprekui neturi, sake stiprekui turi buti nuo 30A, o pas juos tik 15A
algiosa, kur pirkai ta daikta ir kiek mokejai?
Pirkau Beolitoj http://www.beolita.lt/, berods 70lt, jei nori, už tiek tau ir atiduosiu, bet..... manau problema kitur
NEGALIU PASAKYT NES TIES TA VIETA NUSITRYNES UZRASAS, BUVO PO SEDYNE IR METALAS NUTRYNE :angel:omsonass link=topic=8949.msg93280#msg93280 date=1226524911 rašė čia:
MAN IRGI BUTU IDOMU ZINOTI :biggrin:
klausyk, jei duotum pabandyt ar padeda tai gal ir paimciau... gal...algiosa link=topic=8949.msg93355#msg93355 date=1226601877 rašė čia:
as Vilniuj esu, o tu kaip supratau kaunietis, ar tiesa? Jei Vilniuj butum galetume susitikt...
nebūsiu Vilniuj, ne man reikia...
http://www.adn-tuning.com/accessoire...40A-LT840:1722wheelman link=topic=8949.msg93368#msg93368 date=1226608766 rašė čia:
gali jungti ant mago laidu arba ant stiprintuvo.
Laverna jais prekiauja
bet tai tik 40A, nu siaip silpnam stiprintuvui turetu uztekt, ber ir tai jei prie jo jungt, ar nesigaus savotiska varza tas filtras- ar uzteks pilnai sroves stiprintuvui :whistle:
as jau seniai nusispjoviau i ta zizyma :whistle:
Zeal without knowledge is a runaway horse.
manu koloneliu stiprintuvui turetu pakakti, nesiurbia jis daug. nebent nuo to pacio stipr, pajungtas sub....decibelas link=topic=8949.msg93454#msg93454 date=1226693625 rašė čia:
nu teip, zyzimas baisus dalykas, daug baisiau negu pacios blogiausios kokybes aparatura :whistle:
cia tu norejai pasakyt kad mano aparatura leva? Jei taip tai manau kad nesupranti ka kalbi...
O siaip vakar su rimtais zmonemis pakalbejau ir man paaiskino kad greiciausiai priezastis yra tame kad po galine sedyne eina kuro siurblio laidai, o prie pat tu laidu numestos mano lineikos, vat tie kuro siurblio laidai ir duoda trukdzius, reiks lineikas tik patraukt ir turetu but viskas ok, nu ziuresiu kaip ten bus...
durna mintis man kilo dabar, ten tas filtras yra paprasciasias kondensatorius, tai jeigu pvz pas mane pries stiprekus jau kondikas yra imestas 1F ta ka? man filtro jau keip ir nebereikia? :think: :mrgreen:
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
pas mane stovi kondikas ir zyzia.Black Scorpio link=topic=8949.msg93570#msg93570 date=1226767424 rašė čia:
ne ta turejau omeny as net nezinau kas pastave sumontuota, aparatura buna bloga ar gera bet pasitaiko kad prigaudo visokiu trikdziu, o del to kad linijinis arti siurbliuko laidu tai galimas variantas, geriausia su uzvestu varikliu koreguot laidu ir linijiniu vietaswheelman link=topic=8949.msg93568#msg93568 date=1226767150 rašė čia:
Bookmarks