kaip gali zemas but per trumpas? jis arba yra toks koks yra, arba ilgas baubiantis uzsitesiantis ir nesustojantis tada kada reikia. del minkstumo kitas klausimas
Sveiki. Reikia pagalbos. Turiu tokį subą: Peerless Resolution R12. Rekomenduojamas stiprintuvas nuo 40-400W. Stiprintuvas C-Quence 5 channel 4 x 110W + 1 x 340 WATT MAX, 4 x 65 + 1 x 170 WATT RMS. Nepatinka skambėsis, slėgio kaip man pilnai užtenka, ant max nekada naklausau. Bet žemas atrodo per trumpas. Nuorėtusi kad basas butu minkšesnis ir ilgesnis. Dežė vented, buvo gaminta specialiai tam subui, bet kaip skaiciau kažkur, kad skambėtu gerai reikia ilgo faziko(vamzdzio), kad ilgas fazikas tilptu i 32litriu deze reikia daryti posuki. Ir to nepadarė. Bet aš negaliu 100% teigti kad deze blogai padaryta. Bet iš išvaizdos galima pamatyt kad buvo taupita, darant deze.
kaip gali zemas but per trumpas? jis arba yra toks koks yra, arba ilgas baubiantis uzsitesiantis ir nesustojantis tada kada reikia. del minkstumo kitas klausimas
groja kaip iš kibiro
gal jam gylio neuztenka ?
Alytus 2008 SQ Experienced Unlimited 3pls. Kaunas 2008 SQ Experienced Unlimited 1pls. 2008 SQ Experienced Unlimited Lithuania Champion.
Tai ką konkrečiai siųlai temos autoriui daryt ???Pepe link=topic=8959.msg92746#msg92746 date=1225885664 rašė čia:
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Manau kad problema dėžėje. Sunku paiškint kas man nepatinka. Slėgio užtenka bet muzikalumo truksta. Pvz. klubinė muzika groja neblogai, bet kai ka nors ramesnio paledį, tai iškarto atrodo kad ten kur dar galėtu buti žemų ir vidutiniu dažniu ju nėra. Dėl faziko tai jis yra vienas ir skersmuo 80mm. Kartais skaičiau šio subo aprašymą ir ten buvo pamynėta, kad apskaičiavus dėže reikia gan ilgo faziko. Gal kas galėtų pažiuret deze, perdaryt ja, ar bent jau pasakyt savo nuomonė kaip jinai groja, gal iš tikruju aš per daug noriu iš tuo subo. Gerai butu kad kas nors paskaičiotu kokia faziko reikia 32l dėžei. Bandžiau pats skaičiuot su BasBox, bet neko neišėjo.
Ir dar galvojau, gal reikėtų perdaryt dėže i uždaro tipo, be faziko. Subas mashynoj gruoja per slydžiu anga. Vaziko tarp slydžiu anga nesimato. Tai dalys žemo dažnio groja bagažiniai.
Nlb įsitikinęs, kad vien tik sube problema... Jis pas tave ir vidutinius groja?Dmitrij link=topic=8959.msg92749#msg92749 date=1225887319 rašė čia:
artyman:
The only brand I can not stand is a music that I hear.
Ne, vidutinius negroja, filtras ant stiprintuvo yra. Ne taip parašiau. Turėjau galvoj tai kad žemų diapazonas per trumpas. Gal dabar kas supras.spydas link=topic=8959.msg92751#msg92751 date=1225888293 rašė čia:
Tiesiog nelabai nusimanau aš car audio. Bet noriu kad gruoti kaip namuose. Nekaip neišeina.
Parašyt tiksliai sunku, o iš to parašyto teisingai suprast - dar sunkiauŠiaip dėl įdomumo - o priešbosiais kas dirba?
![]()
The only brand I can not stand is a music that I hear.
ziurink kas pas tave namie groja, gali to masinoj ir nepasiekti, nes neviskas imanoma, nuo kiek ir iki kiek hz ant stipriaus paleista subui?
Ka reiške prišbosiais?spydas link=topic=8959.msg92755#msg92755 date=1225889144 rašė čia:
Šeip kolonėles visos gamyklines. Auto BMW e46. Priekyje komponentai, gale paprastos. Prie stiprintuvo ateina nuo galiniu kolonėlu per filtra (is paprasto laido i linijini). Magas linijiniu neturi. Šeip maga keist nenoru, labai jau patogu, tai kad kiekvieną karta nereikia slėpt ta maga po sėdyne.
Namie groja paprasti Logitech z-5500. Tuos Hz nežinau, tiesiog pats klausiau ir reguliavau, kaip man patinka.omsonass link=topic=8959.msg92756#msg92756 date=1225889222 rašė čia:
problemu gali daug kur buti...
subo deze
subas
stiprintuvas
siuos dalykus (isskyrus suba) kaitaliojant randama priezastis...
lengviausia butu uzkist fazika megint uzdara pagrot deze,gal patiks...bet jei truksta diapazono i zemaja puse,vadnasi fazika ilgint reikes,gal deze mazoka,gamintojas ne visada teisus,automobiliu salonai juk skiriasi...
gamykliniai popieriniai garsiukai sunkiai susigros su siuo subu
Dažnai "štatnuose" maguose žemi nukerpami iškart ir į išėjimus net nepaduodami. Pabandyk subo stiprintuvą nuo mago su linijiniais išėjimais paleisti.
su uzdara ne toks staigus kritimas bus. tokiu atveju nereiktu fazikinej labai ilgo faziko raityt jei slegio uztenka. jei klystu pataisykit. bet zemas bus dar greitesnis kietesnis, nebent didele labai deze gausis gal tada kiek minksciau
groja kaip iš kibiro
filosofuot galima iki begalybes...
Pasidariau uždara dėžė. Ir pastebejau kad yra nemažai iškraipymu. Panašu kad neužtenka stiprintuvo, arba subas neišlaiko. Kaip atskirti kas blogai? Ar stipras per silpnas ar per daug vatu eina i suba. Deze daryti pagal litraza. Pries darant buvo skaitytas straipsnis, iš kurio ir paemiau dezes turi. Gamikliškai siulo 17lit, siule 20 lit, isejo 20,5l.
groja kaip iš kibiro
Galbūt bėda kad per trumpas fazikas ir dirba ne tais dažniaisDmitrij link=topic=8959.msg92736#msg92736 date=1225877593 rašė čia:
Ar reikia priedet magneto turi ir vidine konstrukcija darant dėže? Nu jeigu aš žinau kad dėže turi buti 22l. Ar reikia pridėt kokius 2-3l ir daryt dėže 25l.?
nu reiktu ne tik megnetu, bet viso garsekalbio galines dalies uzimama turi prideti, tubut :whistle:
Gal ir kvailas klausimas, bet vistiek paklausiu. Darisiu deze subui. Dabar turiu 21l. dezute. Ar yra skirtumas kaip ja didint? Ar i ploti, ar i gili? Deze darisui su kampu, subas bus prisuktas ant paslenktos puses. Turiu nemazai nereikalingu lentinu nuo spintos 18mm. Ar jos tiktu? Ar geriau nusipirkti MDF. Jeigu pirkt, ar uztenka 18mm? Dekui uz patarimus.
Tai iseina taip, jeigu gamyntoja rekomendoja daryti deze 20l. tai man reikia daryti ja apie 24l?manacas link=topic=8959.msg94297#msg94297 date=1227689634 rašė čia:
kiek pastebejau kai kurie gamintojai raso kokia min gali buti deze, tad drasiai galima daryti didesneDmitrij link=topic=8959.msg94313#msg94313 date=1227697771 rašė čia:
Gamintojas rašo 17l. skaičiau straipsni-apžvalga, tai ten idealiai tinka 20l. Man dabrtine dėže, padaryta apie 21l. deže buvo daryta pabandymui, panaudotos lentynos nuo spintos. Tai ir galvoju ar man ja palikt ar perdarit naudojant mdf plokstes ir pakeitus turi. Tai ir nežinau ar gerai parinkau turi, ar gerai tos lentinos. Laukiu patarimu.
idek foto ar parasyk kokios medienos tos lentynosDmitrij link=topic=8959.msg94322#msg94322 date=1227704161 rašė čia:
idek foto ar parasyk kokios medienos tos lentynos
[/quote]
medžio drožlio plokstes, laminotu pavirsiu(nu kaip baldai padengtas).
medžio drožlio plokstes, laminotu pavirsiu(nu kaip baldai padengtas).Dmitrij link=topic=8959.msg94340#msg94340 date=1227711791 rašė čia:
[/quote]
kokio storio? turi galima sumazinti is neperdarant dezes
kokio storio? turi galima sumazinti is neperdarant dėžes
[/quote]
18mm. As galvoju apie padidinamą. Nezinau ar gerai 21l, ar reikia pridet vidine garsekalbio turi, apie 3l ir daryt 25l.
Pabandyk sinteponu užpildyti dėžę, tada gal nereikės tau jos didinti tais keliais litrais.
Real master saund (RMS)
Bookmarks