perziurek ar visi davikliai veikia: kapoto, bagazines, duru. Dazniausiai su jais buna daznai problemu.Jusiukas link=topic=8967.msg92791#msg92791 date=1225913889 rašė čia:
kokia masina? apsvietimas uzdelstas salono?
Sveiki, turiu tokia problemele, kazkas atsitiko signalizacijai. Paspaudus uzrakinimo mygtuka,masina uzsirakina taciau po kokiu 30-50s pradeda kaukti signalizacija, tuomet vel paspaudus uzrakinimo mygtuka supypsi triskartus ir kaip ir viskas tvarkoje,kas galetu buti?
perziurek ar visi davikliai veikia: kapoto, bagazines, duru. Dazniausiai su jais buna daznai problemu.Jusiukas link=topic=8967.msg92791#msg92791 date=1225913889 rašė čia:
kokia masina? apsvietimas uzdelstas salono?
Daviklius jau ziurejau, viskas tvarkoje.
Automobilis peugeot 406 coupe.
Salono apsvietimas uzdelstas.
uzrakinus iskarto sirena kaukia ar po kiek sekundziu? paziurek i apsvietima ar nesutampa tada kai uzgesta apsvietimas jei taip tai reks perprogramuot signalke, beje kokia signalke?
Po kiek laiko.
Dar pastebejau kad kai uzrakinu masina su gamykliniu centriniu tai po ~50s, automobilis atsirakina, beveik tokio pat laiko kaip ir pradeda kaukti signalizacija jei uzrakinu su signalizaijos pulteliu.
Del signalizacijos kokia ji ten tai nezinau :biggrin: buvau as ja issiardes, bet nei ant dezutes nei ant schemos jokiu pavadinimu...
o man trumpam atjungus akuma, poto ijungus signalizacija ji isijungia, po keliu sekundziu supypsi kad kazkurios dureles praviros, bet lieka uzsirakinus. salono apsvietimas aplamai neveik :question: ieskot bedos laiduose saugikliuose, nors jie lygtais sveiki, ar kazkas su signalizacija?
groja kaip iš kibiro
Bent jau as pradeziau ziuret nuo duru, kapoto, bagazines davikliu, po to saugyklius perziureciau...
Na pagaliau per sy savaidgaly issprendziau sita galvosukyDabar veikia viskas puikiai
Jei kam idomu, tai buvo taip kad signalizacijos laidas einantis nuo bagazines daviklio buvo ne prilituotas, o skrutke padaryta, ir tas laidas buvo nusitraukes ir nebebuvo kontakto, prilitavau ir viskas puikiai![]()
kazkas prastai sumontavoJusiukas link=topic=8967.msg94143#msg94143 date=1227471693 rašė čia:
nors as ir nelituoju, bet pas mane gaunasi geras kontaktas
Bookmarks