Citata "Ugnius" rašė čia:
Ar neatrodo, kad verimai į lietuvių kalbą iš AVTOZVŪKO ar CAR&MUSIC nebūtų pavėluoti ir neturėtų jokios sėkmes,
Mano mintys yra panašios. Artimiausiomis dienomis bus pakeistas serverio kietas diskas 80 GB 7.200 8 MB cache su visai nauja distribucija. Dabar kaip tik sėdžiu prie konfigūravimo. Artimiausiu metu bus keista ir motininė plokštė bei procesorius, dedamas veidrodis duomenų saugojimui. Esminio skirtumo nepastebėsit, tačiau tai jau bus ta sistema, kuri gyvuos tikiuosi ne vienus metus. Jau ir dabar serveryje sukasi pakankamai daug iš esmės ne pilnai apkrautų servisų, tokių kaip mailing listas, šis forumas, visos pašto paslaugos kelios internetinės svetainės ir tt. Rašau tai ne tam kad girtis, tačiau tam, kad noriu kviesti tuos kas išmano php, java, mysql turi dizainerio sugebėjimų ir panašiai prisidėti prie emma.lt, šio forumo kūrimo ir develop'inimo. Tuos kurie turi ką pasakyti apie auto, namų audio, multimedia ir kitus malonius dalykus taip pat kviečiu dalyvauti. Iš savo pusės aš pakursiu serveryje bet kuriuos reikalingus servisus, visiems norintiems dirbti bus suteikti reikalingi leidimai serveryje, pašto adresai ir tt. Be abejo, savo ruožtu kviečiu ir linux, freebsd bei kitų distribucijų gerbėjus kreiptis į mane dėl vietos skyrimo serveryje jų svetainėms. Galima organizuoti ir nuosavo domeno virtualų serverį arba subdomenus norimas_vardas.emma.lt (audio) arba norimas_vardas.hela.lt visa kita (pirmis arba antrinis DNS įrašas taip pat gali būti saugomas. Čia ne komercinai reikalai. Jeigu eina kalba apie komercinius, tai galima tartis atskirai

Nuolankiai Jūsų :roll: