Citata "UNDER" rašė čia:
dėl Gramofono, tai aš irgi nesu nei vieno pirkes ir nesiruosiu pirkti.
Tas menamas leidinys, mano giliu isitikinimu turėtų buti panašus i rusiskus zurnalus, kuris pristatytu viena ar kita sistema, manau atsirastu norinčių pasireklamint firmu ir bent jau i menesi pora tokiu sistemu pristatytu. Gal koks nors pasidaryk pats skyrius galetu atsirasti, ir aišku produktu testai, nesaliski ir teisingi.
Under, Is tawo zodziu galima spresti, kad nesi rankose laikes Gramafo :"mano giliu isitikinimu turėtų buti panašus i rusiskus zurnalus" Tad neklaidink zmoniu.
Gal jum profam ten slamstas, bet man kaip dar pradedanciajam ten super zurnalas. Iki jo skaitymo man dauk maz egzistawo tik "turgine" aparatura. Dabar pradedu wertinti nauja produkta. Beja ten yra ir skilciu kurias galima apibudinti tawo zodziais: "pasidaryk pats"
Ten ir reklama bent mano supratimu nekisama kiekwienam sakiny kaip pvz. : "audio & video pasaulis" zurnale.
Tai kad jis pasirodo retai man yra tik subrandinto rezultato zenklas. Reikia dziauktis, kad nemala sudo kas menesy. Nenorekit, kad katik gimes paukstis skaraidytu kaip vanagas.