Man jau senai nors sukurti lietuviska analoga "Avtozvuk" arba kazko panausaus. As buvau net jau sukures pilnai zurnalo projekta ir pradejau ieskoti remeju, deja bet niekas nesutinka remti siuo projekto. As manau lietuvos zmones toks zurnalas yra reikalingas kuri butu kirtas beveik vien automobiliniai garso aparaturai, bet deja tai kainuoja didelius pinigus, ir manau kad si mano ideja jau pasmerkta. Dabar turiu tokia minti sukurti interneti puslapi, kuriame butu beveik viskas tas pats kaip ir zurnale, bet man kila tokia mintis ar sutiks zmones (imones) kurie uzsiema garso aparatura padeti mums su informacija, kuriuos labai reikia mano idejai. Siap www noreciau kad mazdaug butu tokios temos: 1. Instaliacija (lietuvos ir uzsienio automobilines garso bei vaizdo instaliacijos) 2. Testai (ivariu koloneliu, stiprintuvu ir t.t. testavimas ir isvadu pateikimas) 3. Pasidarik pats (elementariu garso aparaturos instaliacijos pamokos) nu ir dar keletas temu apie apasaugos sitemes ir tuninga. Dar mnau reiktu koki foruma prideti. Nes kazkaip labai truksta profesionalios informacijos vienoje vietoje, labai sunku lakstiti is vieno i www i kita. O toks projektas butu gerai lankomas ir turetu dideli populiaruma (tai mano nuomone).