kaip ir žadėjau: žurnalas AvtoZvuk 2003m.7 nr. yra straipsnis apie garso montavimą į Harley Davidson VRSCA V-Rod motą. Kadangi darė rusai, tai jie, būdami vieni iš geriausių instaliuotojų (mano nuomone), naudojo USA aparatūrą: du Audio Art 70.2 stiprius, priekis Kicker Resolution RS5, galas Kicker K693. Signalas- Sony MEX-5DI. Stiprių maitinimas: lygiagrečiai kondas 0.5F kiekvienam. Mano atveju nelabai tinka, kadangi generatorius yra silpnesnis ir dviejų stiprių nepatemps. Tame pat žurnale yra aprašytas D klasės stiprius ALTO mobile GD60.4. Išvadoje yra parašyta, kad neblogai tinka į motus (gabaritai ir nvk.). Mano atveju žadu priekyje naudoti Blaupunkt PCX402 todėl kad USA radau juos sumontuotus į farų korpusus, tai manau nebereikėtų chromuoti ir kiti darbai atkristų. Bet kaina tai apie 150$, dar persiuntimas.Gal kas nors esate dirbę su minėtu stipriu? Dar apie motų garso instaliavimą: AvtoZvuk 2001/6;2001/7;2001/8;2001/11;2002/6;2000/5;2004/1- jeigu nesumaišiau, bet tai rusų kalba.Man ji be problemų.Su anglu- blogiau.