jei klaustum ar padėsim išsirinkt žmoną - tai aišku padėsim :biggrin:
o garso sistemos kūrimui šiame forume informacijos pakankamai ...

Ar padėsite sukomplektuoti ?
 Ar padėsite sukomplektuoti ?
				Sveiki, esu naujas asmuo šiame forume, apie gerą garsą išmanau tiek pat kaip apie ginekologo darbątad kreipiuosi pagalbos.
Mano misija tokia - žadu neskubėdamas įsigyti gerą garsą automobiliui, tokį gerą kad sunku būtų skirtis su juo, na ir be abejo keičiant automobilį persinešti viską į naujajį auto.
Galima nuvaryti geldą pas gerus meistriukus ir jie padarys kažką kogero neblogo, bet šiaip norėčiau pats visa tai tverti ir sužinot daugiau.
Taigi klausimas toks: Ar padėsite man šiam kely ?
auto dabartinis yra A8
 Ats: Ar padėsite sukomplektuoti ?
				jei klaustum ar padėsim išsirinkt žmoną - tai aišku padėsim :biggrin:
o garso sistemos kūrimui šiame forume informacijos pakankamai ...
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
				Dar plius suma norima isleisti tam reikalui ir pns....Ir jai nieko neismana tai mana kad nieks rasant neismokins
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod

Suma stiprintuvui ir garsiakalbiams 7000lt. Tokia sukasi pas mane galvoje.
				Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Bookmarks