+37061857133 edmas
na neignoravau, kitaip porto nelabai buvo kaip ir įdėti... portas 11cm(išorinis matmuo) o kameros ilgis 17,2cm... na nebent galėjau glausti arčiau vieno ar kito krašto, bet tada galėjo būt problema, kad liestų sūbą...
na štai, pasimėginau šen kas gavosi, su nesenai gautu nauju audiosystem F2 190 III... na ir ką aš galiu pasakyti... garsas skiriasi nuo portinės dėžės, žemas duslesnis, netgi greitesnis, toks kaip čia pasakyti "išraiškingesnis"![]()
na auto sedanas, bet slidžiu anga atvira į bagažinę, sūbas stovi šalia, portas atsuktas į saloną, pučia į salona, bet nėra to efekto kokio noriu, neužtenka man to žemo, jausmas, kad sūbas gali daugiau, bet jam neduodama galios....groja žemus gražiai, bet trūksta galiosar gali būti, kad silpnokas šitas stiprintuvas swr'ui? ar "sergu" tą liga ir dabar visada bus mažą...
ar gal kažkas blogai su sūbu(pirktas naujas), stiprintuvu(irgi naujas), ar magu(alpine cda 9855r)
nebežinau...
nežinau tiksliai tad aklai netikėk ką rašau, o jau ir alus į pabaigą, bet aš pirmiau pabandyčiau dampinimo medžagą keisti ar visiškai be jos... čia gudresnio turi klausti, bet aš pirma žaisčiau su tuo...
+37061857133 edmas
Dabar kokia savaite siulyciau nesukt galvos. Duok dinamikui prasigroti. Jei nenori tiek ilgai laukti tai dek koki testini spaudimini cd ir vidutiniu garsu palik ji prasiniurkyti. Tik ziurek kad kaimynai neateitu skustisPo prisidirbimo galesi pradeti derinti. Nori daugiau galios trumpink porta zemiausiu dazniu saskaita, pabandyk pakeitineti stipro krosoverio pjovimo dazni. Nepatyrusiam situose reikaluose nebus lengva. Pranesk apie rezultatus bandysim padeti. Sekmes darbuose.
![]()
..ir ar buvo verta ideti tiek triuso? Ar paprastas fazikas neefektyviau, jei norisi ir slegio ir kiekio - gal maziau tikslumo bei neitin aktualu pikas tik tam tikrame dazniu ruoze...?
Cia mano asmeniniai pasimastymai...
ir tiek varztu tikrai nebutina![]()
groja kaip iš kibiro
na dinamikas prasigrojas jau, grojo pora savaiciu, gal maziau portineje dezeje, bet nuo seno silpno pionieriaus kazkokio, bet vistiek prasitampyti bent kazkiek turejo...na mėginsiu su portu pažaisti kažką... pjovimo daznį sukaliojau, ir mage ir ant stiprintuvo 60hz kažkur... gal blogai?
ka turi galvoje? manai, kad geriau butu buve nusipirkti gatava porta? kuom jis efektyvesnis?..ir ar buvo verta ideti tiek triuso? Ar paprastas fazikas neefektyviau, jei norisi ir slegio ir kiekio - gal maziau tikslumo bei neitin aktualu pikas tik tam tikrame dazniu ruoze...?
Cia mano asmeniniai pasimastymai...
žinau, kad nebūtina, bet like daug po visokių darbų tai negailair tiek varztu tikrai nebutina![]()
geriau laikys
![]()
kas per daug tas nesveika, gali susilpnint kaip tik deze prisukaliojes kruvas varztu![]()
groja kaip iš kibiro
Del Bandpass tipo apiforminimo ir jo naudos yra pribazarinta tiek ir tiek - pasieskosi...Jis nera blogai - tiesiog as pasisakiau del optimalaus vargo ir rezultato santykio.
Asmeniskai mane uzknisa ribotas efektyvus jo panaudojimas.
na matai, kai esi daug mates, daug dares, gali daug ir pasakyti, daug zinai, turi supratima... as pradedantysis ir visko dar tik mokaus...kai busiu daugiau patyres galesiu ir pats asmenine nuomone isreikšt, o dabar nėra iš ko jos reikšt, mokytis mokytis ir dar karta mokytisir taip pat bandyti
na bet svarbiausia, kad pajauciau bent kazkoki skirtuma tarp portines ir banpassines dežės...
Sako, kad blogam šokėjui kiaušiniai maišo. Tai negi tiki, kad juos nupjovus, jis pradės šokti geriau? Bandpass tinka visur ir visada jeigu kalbam apie nedideles uždaras patalpas. Automobilis ypač. Kita kalba, kad norint sėkmingai naudot šio tipo dėžes reikia daug druskos suvalgyt arba turėt laimingą ranką. Nei vienam, kuris turėjo gerą šio tipo dėžę nepasiūlysi kitokios automobilyje. Patikrinta n+k kartų.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Bookmarks