na taip, tik jeigu pas tave 6db, tai gerai uzsuksi basu ir nepastebesi kaip aukstadazniai susvils...
O ka manot apie WIMA polipropileninius kondikus?![]()
na taip, tik jeigu pas tave 6db, tai gerai uzsuksi basu ir nepastebesi kaip aukstadazniai susvils...
O ka manot apie WIMA polipropileninius kondikus?![]()
Drąsiai gali naudoti gana aukšto lygio sistemoj.
Apskritai mažiau pergyvenk dėl tirijuosčių filtrų. Pasidaryk elementariai viduriukam 1 eilės (6dB/okt) filtriuką ir suderinsi paduodamu galingumu su likusia sistema. žinoma gerai būtų pasimatuoti ką realiai turi, tačiau nėr tai nėr...
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
as audziu minti ismatuoti bent jau elementariai kiek kokiu dazniu atgroja mano sistema, ir pagal tai per atitinkama filtra jungti viduriukus, atitinkamai juos pritylinant...
o jeigu WIMA tinka filtram, tai tada nebrangiai galiu ir trijuosti filtra pasigaminti![]()
o ka manot apie situos garsiakalbius? http://www.visaton.de/en/high_end/mt.../g50ffl_8.html
o kam tau kupolinis vidurys?
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
tavo visaton kupoliniai nelabai viduriukui ,per mazi jie . del auksto rezonansinio daznio leist grot tokius reiks kaip minimum nuo 1khz kazkur ,o cia jau nesamone nuo tokio daznio vidutini leist. jei nori "hiend" kupolini viduriuka 8cm minimum, toks zemiau gali grot , ne toks reksnus bus. sau irgi ieskau viduriuko, dideliu kupoliniu garsas man labai patinka , bet mazus slykstu klausyt.
na nzn, as galvojau viduriukui serti kazkur nuo 2000 iki 5000
Pirma patarčiau pasibandyti su elementariu filtriuku, jeigu bus teigiamas efektas, galima žaisti toliau. Gali pasirodyti, kad idėja klaidinga. Aš kažkaip nenoriu tikėti, kad šie Focal K2P nesugeba išgroti vidurių. Mano manymu, reiktų sliekų ieškoti mašinoj, stiprintuve, galvoj.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Mano manymu montavime.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
http://www.rcl.lt/index.php?id=2&lan...pmode=&frame=3
situs naudoti gali jei didesnes talpos reikes
Bookmarks