+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 7 iš 7

Tema: Kaip primontuoti rankenele memphis MP66?

Fuksas algiss2766 is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2008
    Žinučių
    3

Pagal nutylėjimą Kaip primontuoti rankenele memphis MP66?

Sveiki. Esu naujas forumo dalyvis, todel nepykit jei tema pasikartos. Forumo paieskos sistema nepavyko surasti atsakymo (gal nemoku ja nuadotis).
    Todel noriu jusu paklausti: Kaip primontuot rankenele isimti is stalciaus magnetolai "blaupunkt memphis Mp66?
    Parduotuvese siulo universalia rankenele, kuria "reiketu prisukt greziant automagnetolai naujas skyles". Nejaugi tai vienintelis variantas?
    Gal galite patarti kokia imone Kaune, kuri kokybiskai galetu primontuoti rankenele?
    Aciu visiems is anksto

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Blaupunktui yra pirkti stalčius su jau įmontuotom euro jungtim ir atskirai galima nusipirkti rankenėlę kuri prisisuka su šonuose ant grotuvo esančiais varžteliais.Nieko nereikia gręžti.Viskas pasidaro labai paprastai ir patikimai.Jei nesigaus skambink padarysiu.

Registracijos data
    Dec 2008
    Žinučių
    3

Pagal nutylėjimą

Citata Artūras S rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Blaupunktui yra pirkti stalčius su jau įmontuotom euro jungtim ir atskirai galima nusipirkti rankenėlę kuri prisisuka su šonuose ant grotuvo esančiais varžteliais.Nieko nereikia gręžti.Viskas pasidaro labai paprastai ir patikimai.Jei nesigaus skambink padarysiu.
    Stalciu tinkama jau turiu. Taciau tinkamos rankeneles ne. (universalia rankenele turiu). Nemoku naudotis siuo forumu. Jei jus galite ispresti mano problema tai butu malonu kazkaip su jumis susisiekti.

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

Citata algiss2766 rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Nemoku naudotis siuo forumu. Jei jus galite ispresti mano problema tai butu malonu kazkaip su jumis susisiekti.
    Off topic!
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

Aktyvus kreizas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2006
    Amžius
    48
    Žinučių
    204

Pagal nutylėjimą

Citata algiss2766 rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Stalciu tinkama jau turiu. Taciau tinkamos rankeneles ne. (universalia rankenele turiu). Nemoku naudotis siuo forumu. Jei jus galite ispresti mano problema tai butu malonu kazkaip su jumis susisiekti.
    nežinau kokia ten universali, bet nusukęs šoninius fiksatorius į jų tvirtinimo vietą pritvirtini rankenėlę, netgi panaudoji tuos pačius varžtus ir viskas...va tokia tikt turėtų http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=61788

Registracijos data
    Dec 2008
    Žinučių
    3

Pagal nutylėjimą

Nera ten jokiu atsukamu fiksatoriu, nera jokiu varztu, visos esamos skyles be sriegiu. Buvau toje Lemonoje, tavo pasiulyta rankenele netinka. O pardavejai tik peciais guscioja.
    Sako seniems blaupunktams tikdavo, sitiems ne.
    Idesiu kada automagnetolos sonu foto nuotraukas. Gal tada aiskiau bus
    Nebutinai man paciam montuotis, jei zinot kas tokiai ar panasiai magnetolai kazkokia tai rankena montavo tai parekomenduokit. Tiktu Kaunas arba Alytus

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Tai užlėk pas mane gal ką subursime.

+ Reply to Thread

Bookmarks