kokia jusu nuomone klausysiu taip vadinama sintetika, zodziu reikia pakenciamos garso kokybes ir pakankamai garso
kokia jusu nuomone klausysiu taip vadinama sintetika, zodziu reikia pakenciamos garso kokybes ir pakankamai garso
Zemo daug ir jis visai neblogas, o/bet/taciau viduriukas ir aukstas mano ausim tragedija.
Jeigu man reiktu panasiu koloneliu pikrciau KLIPSH RF82. Boso pakanka, vidurys ir aukstas man patinka.
Beabejo cia skonio reikalas ir galbut atsiras zmoniu guldanciu galvas uz JBL, bet MAN jos tragiskai groja.
senesnes jbl ir pro serijos tai tikrai buvo geros,dabar kur topocentruose stovi tai slamstas visiskas...
ir dar manau nuo stipro labai daug kas priklauso na siaip klausiaus jbl tik es90 tai kazkaip ne taip ir blogai skambejo bet dar ruosiuosi ismeginti klipsh,o siaip uz 2500-3000 litu ar imanoma kazkokia porele padoresne rasti stiprintuvas HK3380 zodziu 2 po 80watu
http://www.avd.lt/_products/?subID=91 pabandyk sitas pklausyti,arba paziurek sitas bet mazesnes,dydis nevisada dauk lemia,ypac jei kalbi apie kokybe http://www.avd.lt/_products/?subID=71
o cia man rodos vieneto kaina parasyta, na jei uz pora tarkim 3000lt tai visai dar normalu.
jei perki jbl, tai iskarto geriau koncertines MRX kokias. kokybes tiek pat mazai bus, bet galios daugiauo jei nori megautis muzika, tai porele monitor raudio silver rs 6 gal ir tiktu. jau pusantru metu jos mane dziugina. uz tokia kaina nieko geriau skambancio negirdejau dar. pries tai turejau jbl e100, tai buvo didziausia mano gyvenimo klaida
![]()
Na nereikia taip žiauriai
JBL ES-100 ir jų pirmtakai stovi ir studijose.
Garsiai šaukti kažką ką pasakė kažkada kažkas kažkam yra neprofesionalu.
Šių kolonėlių išskirtinis braižas yra gera garso rezoliucija. Jei turite gerą stiprintuvą ( apie receiverius nekalbam) jūs girdėsite visus įrašo trūkumus. Jei visas atkūrimo traktas yra vertas dėmesio - pamiršite kas yra ekvalaizeris ir tembrų reguliatorius - jų nebereikia. Tiesa jei stiprintuvas turi mažą pikinę galią - bosas gali nuviti, bet jei ji siekia 200W pajausite kaip bosas nuvilnyja kūnu .
Morint suprasti kas yra JBL ES100 .... jas reikia palyginti su dešimtimi kitų stovinčių šalimais,
paskutiniai JBL'ai, kurie vos vos kažkiek grojo buvo XTi serija. IMXO. Po to sekė išlaidų optimizacija....![]()
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
kai rinkausi kolonėles sau, žiūrinėjau ir gsp projektų.. bet kuo daugiau domėjausi, tuo daugiau žmoniu mane nuo ju atkalbino.. Tačiau pats nenuvažiavau paklausyti, tad nieko negaliu sakyti.. nuvažiuok dabar geriau i ELIXa ten iki 50% procentų nuolaidos audio aparatūrai. Manau tikrai ką nors išsirinksi.. pats pasiėmiau iš ten SWANS. galbūt nėra tai apie ką svajojau, tačiau viduriukas ir aukšti ausiai tikrai mielas... truputi žemo mažoka, bet ka noreti iš resyverio...
u-dimension 40xs, u-dimension 20vs
kiek sumokejai uz SWANS jei ne paslaptis?
http://www.elix.lt/index.php?id=3&pr=1120
uz stai sias 999+999=1998lt
u-dimension 40xs, u-dimension 20vs
galetu tokios nuoaidos ir hi fi pasauly buti![]()
Bookmarks