Citata "Svajūnčikas" rašė čia:
Citata "mekarnikas" rašė čia:
uždara kamera 40l, ported kamera 42l, portai (2* d 100mm*l 212mm), skamba puikiaikai!
O į vidų ką ir kiek dėjai (sinteponas, paralonas)?
Tūriai kaip suprantu jau įvertinus subą bei portus? Švarus tūris gaunasi 38 ir38l?
Beje kodėl ported kamera tokia didelė? Man atrodo didinant ported kamerą didėja efektyvumas, bet siaurėja dažnių diapazonas?
Kuo netiko gamintojo rekomenduojamas tūris?
Skaičiavai su JBL programa?
Portai kokiam dažniui nustatyti?
T/S parametrus matavai ar pasitikėjai gamintojo duotais?
Kokia mašina pas tave?

Daug klausimų, bet norėčiau pamatyt atsakymą
del turiu tai taip, shvarus turis kazhkur apie 38/38l ported kamera didele del to kad mazhinant kamera labai dideja group delay, jis neprieshas kai nori ishgaut sodru, minkshta zhema, bet kai virshija 10-12ms ji reik mazhint! depinau tik ported kamera, dejau 50mm paralono ant visu sieneliu (irgi group delay mazhinimo sumetimais). del T/S tai buvau mataves bet tai buvo priesh gerus 1,5 metu tai net nebezhinau kur tas projektelis ir bera, bet nors garsiakalabis ir made in china, bet kiniechiai gana tiksliai atliko amerikiechiuinzhinieriu norus ir kiek atsimenu T/S mazhai tesiskyre nuo gamintojo duotu... portu dazhnis 62hz, nors chia irgi netiksliai nes sakau nerandu matuotu T/S o su standartiniais kiek suprantu ir pats gali pasizhiuret, mashina - ish pradzhiu gulejo passate universale, dabar golfe trechiam vazhineja (nebe mano jau). del speakershopo, tai seniausiai juo nebesinaudoju, kelis kart pavede ir shiaip mazhai galimybiu ir gan kvailas naudojimas.