Stiprintuvas turi "gain" reguliavima, su kuriuo ir susireguliuosi kad viska sgerai butu
Jei labai didele beda gabenimas is vilniaus - galesiu padetiuz kelis teleloto biletelius
![]()
Stiprintuvas turi "gain" reguliavima, su kuriuo ir susireguliuosi kad viska sgerai butu
Jei labai didele beda gabenimas is vilniaus - galesiu padetiuz kelis teleloto biletelius
![]()
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
o kokio + laido storumo reiktu siam stipriui???
www.emma.lt
Yra taisykles, ir vienas is punktu yra laidu storis
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
Sita deze 6 eiles bandpass nelabai teko matyt ir girdet man tokiu masinoj.
pas tave vectra sedanas? ar chacbekas?
jei sedanas tai ta deze nelabai tinkama, teks perdarineti kad fazikai abudu!!! eitu i salona - ta prasme kad pustu i salona jei imesi tik i sedano bagazine tai isvis tu jo negirdesi.
Ir isvis masinos salonas ne pats maziausias - jei nori garso teks 12" pasiziuret.
Jei chacbekas, tada as sau imciau 12" ir deciau i uzdara deze ir nesukciau galvos su visais bandpasais.
Maciau skelbimuose uzdaroj dezej 2x12" Ivolga manau butu tikrai neblogai + gali iskart pasijukt ir matyt ka gauni o ne eksperimentuoti belekiek laiko ir dar su 6 eiles bandpasu.
Lietuvoj nedaug zmoniu tera kas padarytu gera 4 eil bandpasa, o tu 6 griebiesi - na linkiu sekmes ir kantrybes.
Sedanas. tarp galiniu sedyniu yra porankis, ji atidarius matoma bagazine porankio dydis mazdaug 30x15cm. pradziai subukas pagros bandpasse, o kai su stipru ir laidais susitwarkysiu meginsiu kaltis ar ieskotis uzdaros arba fazikines dezes
na esu isbandes uzdara ir fazikine ir 4 eil bandpasa.
4 eil Bandpasas tikrai geras dalykas ir slegio duoda ir groja gan tiksliai, bet tenka papluset kol uzgroja.
Uzdara mano manymu geriausias ir protingiausias variantas jei nera vaikomasi beprotisko slegio.
O fazikines mano poziuriui tai tik slegiui - nes kokybe tikrai nukencia dazniausiai nemenkai.
Tai va ir siulau todel as tau is karto pasiimti koki 12" ir susikalt jam iskart teisinga deze. bus ir slegio ir tikslumo.
nes jei pasiimsi 8" tai veliau idejus ji i uzdara deze - garso tokio dydzio masinoj kaip vectroj tikrai tau pritruks.
Jei nesinori 12" tai siulau bent apie 10" 100% pagalvoti, nes su 1x8" nelabai kas gausis - pritruks tau garso kiekio galiausiai zemuose dazniuose - ypac jei megsti garsiau pasiklausyti (t.y. garsiau kaip gamyklines koloneles groja nuo mago) nes nuo 8" tikrai bus mazoka slegio.
na daug slegio nenoriu, pagrindinis noras kad atgrotu savo kaina aparatura. Dabar kaip ir kryzklelej esu po tavo straipsnelio.![]()
Bookmarks