Lp beabejo +- ant 60 hz
Lp beabejo +- ant 60 hz
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
vat ir išlenda kas teorikas, o kas ir pabando kartas nuo karto....
Kad irodyciau savo "teoretiko" prigimti pacituosiu RF manuala "80-100Hz low-pass" na o dabar siek tiek ne tokiu teorisku pastebejimu -.man labiau priimtinas greitas ir kietas bosas, tad reikia kiek platesnes juostos. Mano turetoje sistemoje subas buvo pajungtas per pirmos eiles pasyvu filtra. Bet kazkokiu "blogybiu" nepastebejau. nebuvo jauciama didele lokalizacija.
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
Manau dauzytusi ir tiek
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Geriausias metodas, bandymai. As dabar lyg iki ~80 suba paleides,nes zemiau man tik kietas kalenimas girdedavosi, kadangi manieji komponentai kabina, taip apytiksliai max nuo 120 , tai labai truko to diapozono tarp 60 ir komponentu. Bandyti, bandyti ir dar karta bandyti. Kai isidejau pilna sistema, atrode viskas labai paprasta, bet paskui seke daugiau nei puse metu bandymu, keitimu, sistemos perinstaliavimu ir galima sakyti dar tebesitesia. Tai kas buvo pries tai ir tadais jau atrode, kad yra puiku, prisiminus atrodo, kad buvo slamstas. Gal itakos turejo ir tai, kad viska dariau pats, be niekieno patarimu, apart to, kad tevas parode, kaip stiprintuva pajungti. Ka pirkti ir kaip deti tau patare, o dabar turbut belieka pasikliauti klausa.
zemas RF 12, su uzdara 31litro deze,is storos fanieros, vidui sinteponas. Stipras blaupunkt gta 460, viska pats susisukau susitvirtinau pasijungiau, nes nematau nieko sunkaus. rezultato per akis. gale koaksialai juos dar pajungiau, bet tada garsas sklinda beveik is galo, kai atsigausiu su pinigais, turbut teks keliaut i prieki.
tokios tokeles.
Bookmarks