imi foobar http://www.foobar2000.org/ plejerį susiinstalini. ir tiesiai iš jo rašai audio cd.
dėkui ,pabandžiau ,gavosi bet kitoje temoje radau kitą parekomenduotą programą ,su kuria truputi paprasčiau ."burrrn".
imi foobar http://www.foobar2000.org/ plejerį susiinstalini. ir tiesiai iš jo rašai audio cd.
*Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
---------------
tel. +47 46 222090
info@caraudio.lt
www.caraudio.lt
Kodėl neina įrašyti CD 4x greičiu. Kas kaltas soft, burner ar CD-R ? Mažiausias rašymo greitis kuri galiu pasirinkti yra 8x.
O tai ar visi šiuolaikiniai CD-R palaiko įrašymo greiti 4x, tarkim kad ir tas pats verbatim AZO ar TDK.
Kad Nero gadina diskus tai totali nesamonė. Svarbiausia dainą teisingai nuskaityt (EAC pvz), o kas įrašinėja nėra jokio skirtumo (arba beveik jokio). Čia ir BelCanto vyruku tokia nuomonė.
kad leidžia tai nereiškia, kad įrašys, nes mano cd-romas tik 4x mažiausią greitį palaiko, ir mažesniu niekaip neįrašys
o jus paaiskinkit arbatinukui, kuo skirsis cd irasytas 1x ir 52x greiciu?
Parsisiunčiau flac. formato garso takelį kuris užima 1.19gb ir 51min trukmės. Nesigauna iškepti cd. Ar yra kokių cd diskų į kuriuos galima įrasyti tokį kiekį duomenų?
jei nori data cd iškepti, tai nesigaus jums niekas mėginkit audio cd kepti, tada dar tilps 29 minutės kitų dainų
Data nenoriu,noriu audio cd iškepti. Na 29min man mažai,gausiu tada kažkokiu būdu takelį pusiau padalinti.
pasiduodu...
audio cd telpa 80 min, nesvarbu kiek gb
aišku,bandysiu kitų programų parsisiūsti. dėkui
"easy cd-da extractor" aš naudoju..google vedu "cd-da extractor"
groja kaip iš kibiro
O su kuo geriausiai įrašyti vieną .flac failą, kuriam yra 40min dainų (albumas, bet vientisas) bei .cue failą? Bandžiau su burrrn, be tman meta kažkokį errorą. (" is not valid integer value).
Turiu nesuprantama problema kai kazkas man iraso cd ,ji puikiai skaito, o kai pats irasau ant savo kompo tai nifiga neskaito, ismerta error ir viso gero. Bandziau ivairias programeles ir ivairius irasymo greicius - visiskai jokio skirtumo.
Dar pastebejau, kad priklauso nuo mago. Tarkim senesnes laidos alpine, kenwood, sony neskaito, o clarion, pioneer, blaupunkt - be problemu
Su sia problema vargstu jau seniai ir visas sias magu markes turejes, todel ir galiu teigt.
Alpine CDA-7852R inside
mesk lauk savo cd-room ir baigsis problemos
Gal ne vietoj klausimas.Ieskau What CD pakvietimo.Kas domisi FLAC muzika zino apie ka kalbu.Galiu keist i Linkomanijos pakvietima.
Bookmarks