P88 pliusas - procas, kai kam tai didelis pliusas, kai kam jo nereikia9255 minusas kaip rasei - nenuimamas snukis, silpna antivibracija. O apie skambesio skirtumus tai galima ilgai rasyt
P88 pliusas - procas, kai kam tai didelis pliusas, kai kam jo nereikia9255 minusas kaip rasei - nenuimamas snukis, silpna antivibracija. O apie skambesio skirtumus tai galima ilgai rasyt
Bent jau pas mano Clara 9255 nepastebejau,kad butu silpna antivibracija,is kur tokios zinios?
na antivibracija tai tikrai silpna cia nepapi nieko,lyginant su naujais gaminiais,bet kazkaip ir jos uztenka istikruju,kaip slepei savo patefona?nes kas kart lupt lauk ir nest namo nevariantas..
as kai rinkausi grotuva man net nebuvo minties galvoti apie antivibracines savybes, ar apie slepima, pasileidau as ji ir supratau kad tai jis, su niekuo nesulyginamas grotuvas ir viskas...visa kita neidomu.as ji jau geriau pasinesiosiu bet turesiu daikta kuris tikrai groja, man tai svarbiausia
niekas del to ir nesigincija,tik klausiu gal kas kokia gudria apsaugos "systema" jam sugalvojo?
tokie dalykai traukia vagisius... bet labai lengvai patiuningavus vat ta panele kur linka numetei galim gaut laaabai gera efekta,arba toj foto imesiu irgi neblogas variantashttp://www.avtozvuk.com/az/Az_0405/htm/068-071.htm DEIVISC jei as galvociau kitaip nei tu tai vazyneciau su 88 arba valdyciau rajona su 55
ha... tokia pat panele lemonoj jau 10lt...
Last edited by kostix; 2009-01-09 at 04:10 AM.
Bookmarks