Nu skardų drebint man nereikia;D priešingai geriau kad grotų ir jos nebarškėtų;D Čiuju protingiausia būtų dar pagyvent su stock'u..
Nu skardų drebint man nereikia;D priešingai geriau kad grotų ir jos nebarškėtų;D Čiuju protingiausia būtų dar pagyvent su stock'u..
tai kai nebezinai ko nori tai geriau nieko nekeist kuri laika kol suprasi ko tau reikia![]()
groja kaip iš kibiro
geriau pasiziurinek neskubek detis pabandyk isiaiskint ko tau reikia,as kai pradejau svaigau del db subu ir panasiai,uzteko nusipirkt pirma suba ir stepra jam viskas atsistojo i savo vietas tai netas garsas kurio reikia pasirodo ir visi kiti komponentai veliau jau ejo is man kazkada "juokingu" ir "nezinomu" firmu,ziurint koks dar zmogus,bet daugeliu atveju (man atrodo sis forumas geras to irodymas) zmonem kazkas netinka ir jie keicia tobulina ir t.t. tai pradziai bent jei zinosi ko tikiesi ir ko nori gali sutaupyt nemazai pinigu ir laiko
o ypac nervu
![]()
Nu kalbant tarp popsovo ir "sunkaus techno" tai visgi labiau į popso pusę;D o šeip minimal techno,tech/house ir panašiai![]()
Bookmarks