+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 6 iš 6

Tema: ar verta ? alpine mrd-m1000 + swx 12"

Jaunius Vitaminas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    38
    Žinučių
    14

Angry ar verta ? alpine mrd-m1000 + swx 12"

sveiki. turiu alpine mrd 1000 stiprintuvą ir galvoju jam pritaikyti tos pačios firmos swx 12'ką.tik vis suku galvą ar verta ...ar verta pirkti brangų subą ir neišgauti iš jo maximumo ? bosas nėra iš pigiausiujų, o stiprintuvas, kaip be butų gaila ,vertas ne daugiau trijų, dešimtbalėj sistemoj . Dėžė buvo daryta 48 litrų ,fazikinė.prieš tai turėjau swr'a ,bet mano klausoma muzika jį tiesiog sudegino.taigi klausimas,ar verta man 1500-2000lt skirti bosui? kaip elgtumėtes mano vietoj ? keistumėte stiprintuvą kažkuo geresniu ?kad ir pdx ar jl slash? kažkaip nesinori pinigais metytis ...
    p.s. labai gaila ,kad dėdamasis pirmą ale aparatūrą,nieko nežinojau apie šį forumą

Savas Stereo is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2005
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    401

Pagal nutylėjimą

visu pirma idomu kodel stiprekas nepatinka ? kaip suprantu galios kaip tik swx'ui. aisku jl 1000/1 taip pat geras pasirinkimas , taciau prie esamo stipreko gali tikrai pasibandyt. plius suba pasnekejes su cia zmonemis galetum gaut siek tiek pigiau.

Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    38
    Žinučių
    14

Pagal nutylėjimą

na nežinau kuo neitiko ,bet kažkoks jis man įtartinas ,tiek vatais ant jo parašytais tiek kokybe.nežinau dėl ko ,gal dėl to kad buvo galingesnis už subą,bet swr man nusprogo klausant tik ant 8 garso ,stiprintuvo gain buvo atsuktas ant vidurio nezinau tiksliai (nesimato,įmantriai užkištas) ,o ant mago subo lygis ant 11 (iš 15) .gražiai grojo...tai pamaniau kame čia reikalas kiek žinau subas nejautrus (swr ) ,stiprintuvas ne per geriausias ,manaiu viskas normaliai bus

Ekspertas tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka's Avatar
    Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

Pagal nutylėjimą

Citata Vitaminas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    na nežinau kuo neitiko ,bet kažkoks jis man įtartinas ,tiek vatais ant jo parašytais tiek kokybe.nežinau dėl ko ,gal dėl to kad buvo galingesnis už subą,bet swr man nusprogo klausant tik ant 8 garso ,stiprintuvo gain buvo atsuktas ant vidurio nezinau tiksliai (nesimato,įmantriai užkištas) ,o ant mago subo lygis ant 11 (iš 15) .gražiai grojo...tai pamaniau kame čia reikalas kiek žinau subas nejautrus (swr ) ,stiprintuvas ne per geriausias ,manaiu viskas normaliai bus
    per garsiai klausydamas ir svx sudeginsi.dek 2 swr ir bus garso tiek kad pas gydytojus reikes eit

Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    38
    Žinučių
    14

Pagal nutylėjimą

ne taip mane supratai.man nereikia ,kad nuo žemo kapotas lankstytusi,plaukai šiauštūsi ir ausys plevesuotų.tiesiog norisi biški galingesnio grojimo ,o ir dėžės perdarynėti neketinu . ten yra tik viena vieta 12" ...

Ekspertas tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka's Avatar
    Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

Pagal nutylėjimą

Citata Vitaminas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    ne taip mane supratai.man nereikia ,kad nuo žemo kapotas lankstytusi,plaukai šiauštūsi ir ausys plevesuotų.tiesiog norisi biški galingesnio grojimo ,o ir dėžės perdarynėti neketinu . ten yra tik viena vieta 12" ...
    jei swr sudege ir nesikilnojo ten pas tave,maza buvo boso,tai kazkas negerai...sudege neaisku del ko tada

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės