teisėjai atsakys![]()
man tai keistai atrodo ,kad Tu kaip žmogus suprantantis apie garsą užvedi temą ir net neaprašai kokiom sąlygom aparatai buvo sulyginti ir prieita išvados ... nesiruošiu aklai diskutuoti dėl p9 gerumo/blogumo.
teisėjai atsakys![]()
man tai keistai atrodo ,kad Tu kaip žmogus suprantantis apie garsą užvedi temą ir net neaprašai kokiom sąlygom aparatai buvo sulyginti ir prieita išvados ... nesiruošiu aklai diskutuoti dėl p9 gerumo/blogumo.
Na gal taip ir nuskambejo kaip parasej, neisvardinau kokiose salyguose nes tai isvada ne is vienos ar dvieju sistemu palyginimu. Tai per kelis metus susidariusi nuomone ir ne tik mano ir ne aklai. Sistemu klausiau su juo 6, ar 7. Dvujuosciu, trijuosciu, su procu, be proco, pokanaliai ir paprastai, su subu ir be subo. Isvardint sistemas ? Daug rasytGaliu pasakyt kad tikrai nemazai komplektaciju teko paklausyt ir sulygint su kitais aparatais(aisku savaime kad tame paciame instale ir iskarto o ne po metu). Todel keistai nuskambejo "aklai" kaip suprast ? Pats juk turejai su juo reikalu ir iki siol manau turi..
ir iki šiol mane jis džiugina savo grojimu gal tik mano instale.Pagal skambesio,sureguliavimo ir instaliavimo galimybes neradau geresnio kandidato .
Last edited by Gincė; 2009-01-27 at 01:12 PM.
O jei palikt tik skambesi ? Ir palygint ?![]()
be proco ??? šansų visados yra kad kitos radijos gros geriau ,o su procu - tai apspręs tik asmeninis skonis ar prisirišimas prie vienokio ar kitokio garso šablono ,nes iš shemotechnikos pusės pas P9 padaryta tikrai geriau negu pas kitas radijas su vidiniu procu...
Spėčiau šansai apgrot p9 direct rėžime kitą ,jo kainų lygmens, multibitinę galvą yra minimalūs.Testuojant p9 be proco buvo pastebėta,kad galva už 100lt su žemais tvarkosi žymiai geriau,čia jau neliečiant kitų niuansų,kurie galėjo būt įtakoti naudojamos sistemos. Proco galimybės gal ir didelės,tiesa nžn kiek didesnės lyginant su f1 ar sony xes komplektu naudojamuose išoriniuose procuose.
Taisingas komentas, 100% pritariu marko.
+1
Tai matyt gaidiškose instaliacijos lyginai ,o kad ne po metų tai dar nieko nereiškia ,nes gaidžio metai ne taip ir seniai buvo
... kad lietuvoj nedaug žmonių sugeba susitvarkyt su p9 procu ar f1,tai galiu pasakyt pagal klausytų procesorinių sistemų perklausų rezultatus ... visi noritintys/galimtys padaryti gerą garsą automobilyje seniai nuėjo pasyvo keliu. Taigi net geriausias pasyvistas per gana trumpą laiką skirtą P9 sureguliavimui ir paruošimui grojimui turi turėti geras praktines žinias apie P9 subtilybes. O autokalibracijos kaip alpine p9 neturi![]()
Bookmarks