+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 96

Tema: Pioneer P9R gaidys ? :D

Hybrid View

Savas Truemayhem has a little shameless behaviour in the past Truemayhem's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2007
    Vieta
    LT
    Žinučių
    716

Pagal nutylėjimą

Jo jei dar zurnalais pasitiket tai isvys nieko nesuprasi. Ka jie ten testuoja ir uz kiek pinigu tai nieks nezino, kas daugiau pamokes uz reklama - tam daugiau balu ir suraso., kiek kartu teko matyt tas pats produktas viename teste - pirma vieta paema tarp "geriausiu" o kitam numeri tas pats daiktas vos ne gaidinamas ir gauna minimum tasku. Tai kaip cia suprast ? Raso daznai bile kaip ir bile ka.
    As suprantu kad tu ji turi ir tau jis patinka, saunu kad taip yra, bet kai jisai buvo pas mane ir pas mano kelis pazistamus - visi nusivyle. Dar pasikartosiu - apie scena cia nekalbu ir apie meistriskuma ta proca nustatyt, svariai paleidus kaip grotuva jisai groja netaip maloniai kaip konkurentai. Na zodziu norejau nuomoniu isgirst daugiau, galvojau gal pas mane ausys isdziuvo ar man taip atrodo kad jis netaip gerai skamba kaip noretusi ?
    Gince pajunk namuose prie padorios sistemos p9, atsisesk teisingu kampu paklausyk idemiai o paskui paleisk ta pati 9255 ir idomu kokios isvados bus as po p9 pakeitimo kitais aparatais suzinojau kad midbosas sistemoj egzistuoja ir panasiu dalyku..

Super Moderatorius Gincė is on a distinguished road Gincė is on a distinguished road Gincė's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    49
    Žinučių
    1,939

Pagal nutylėjimą

truputį patikslinsiu : visiškai nusispjaut ,kad aš jį turiu,šaunu ,kad jis man patiko iki tada kai pradėjau žaisti su jo shemom ir detalėm ,nes gamintojas vykdant masinę gamybą neturi laiko atrikinėt ... esmė ne tame - esmė tame ,kad vadovaujantis stereotipais ir įvardijant pasyvines sistemas ,kaip tobulesnes ir natūraliau grojančias ,net nežinote kiek kartų adc ir dac buvo konvertuotas signalas dar prieš patenkant į neišdžiūvusias ausis

Savas Truemayhem has a little shameless behaviour in the past Truemayhem's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2007
    Vieta
    LT
    Žinučių
    716

Pagal nutylėjimą

Del konvertavimo ir skaitmens tai nieko naujo, daug kartu viskas perdirbama na ir kas ? Esme tame kad koks garsas is pacio aparato galutinai svariai paduodamas, o tu apie procus.. Procas garso tikrai nepagrazins, koks jis bebutu, tik maiso.

Super Moderatorius Gincė is on a distinguished road Gincė is on a distinguished road Gincė's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    49
    Žinučių
    1,939

Pagal nutylėjimą

Citata Truemayhem rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Del konvertavimo ir skaitmens tai nieko naujo, daug kartu viskas perdirbama na ir kas ? Esme tame kad koks garsas is pacio aparato galutinai svariai paduodamas, o tu apie procus.. Procas garso tikrai nepagrazins, koks jis bebutu, tik maiso.
    gal gali paaiškint vaizdžiau kaip veikia visa garsa griaunatis procas ??? ar jo veikimo principas toks jau žalingas garsui ???

Registracijos data
    Jan 2007
    Vieta
    LT
    Žinučių
    716

Pagal nutylėjimą

Citata Gincė rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    gal gali paaiškint vaizdžiau kaip veikia visa garsa griaunatis procas ??? ar jo veikimo principas toks jau žalingas garsui ???
    O kam aiskint, literaturos mazai ? Pajungi, paklausai ir viskas aisku, tokiem kaip p9 ir hx-d2 procas nedaug gadina garsa bet gadina. Tokiems kaip nauji alpine'ai populiarus ar Claras 960 pvz - procas tragedija.

Blokuotas už kloną eXtreme is on a distinguished road eXtreme is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    45
    Žinučių
    379

Pagal nutylėjimą

Na diskusija matau issirituliavo pakankamai rimtai.
    Teko paturet ir man P9 be procesoriaus. Leidau ant MB Quart Competition 3 juostu komponentu komponentam buvo naudojamas stiprintuvas Audison SEDICHI, Lyginau su poranka buvusiu Denon DCT - R1. Skirtuma garso isreiksiu taip Denon - Mercedes S600, Pioneer Dex P9R Ziguliukas 2101.
    Kaip sakoma galima vaziuot abiem tik mersedesu maloniau komfortiskiau , minksciau, daugiau erdves, geresne akseleracija geresini stabdziai ir panasiai..
    Kitavertus P9 buvo kurtas dirbt su procesoriumi todellabai kategoriskai vertinti nesiimsiu.
    Mano nuomone tokia P9 kaip grotuvas be procesoriaus NEIDOMUS. Kas liecia grotuvo dizaino mano KAIP ARCHITEKTO akimis tai absoliuciai nevykeliskas pataikavimas pilkoms masems jame truksta tik delfinu dinozauru vazinejanciu ekrane masineliu. Medziagos panaudots (plasmases) labai prastos kokybes tas pats garso ratukas nupustas serebrenke, asku kaip ir visas galva, jei nenesioji dekle galvos is jos pasidaro tas pats kas pasidaro is visu JVC SH sidabro spalvos galvu, t.y. apsitrina ir atrodo tragiskai.
    Visos aukstesnio lygio galvos naudoja metalizuotus snukelius garso ratuka tekinto metalo. cia smulkmena bet vaizdas tikrai solidesnis. Kaip nekaip grotuvas ne uz 100 litu bet pagamintas kaip uz 100.. ir dar daugelis niuansu kuriu neisvardinau
    Tiesa vienas is rimtu minusu ir kaip teko susidurt kad tai butent pioneer P9 liga tai po gero paklausimo pradeda neskaiyt CD..

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės