Na diskusija matau issirituliavo pakankamai rimtai.
Teko paturet ir man P9 be procesoriaus. Leidau ant MB Quart Competition 3 juostu komponentu komponentam buvo naudojamas stiprintuvas Audison SEDICHI, Lyginau su poranka buvusiu Denon DCT - R1. Skirtuma garso isreiksiu taip Denon - Mercedes S600, Pioneer Dex P9R Ziguliukas 2101.
Kaip sakoma galima vaziuot abiem tik mersedesu maloniau komfortiskiau , minksciau, daugiau erdves, geresne akseleracija geresini stabdziai ir panasiai..
Kitavertus P9 buvo kurtas dirbt su procesoriumi todellabai kategoriskai vertinti nesiimsiu.
Mano nuomone tokia P9 kaip grotuvas be procesoriaus NEIDOMUS. Kas liecia grotuvo dizaino mano KAIP ARCHITEKTO akimis tai absoliuciai nevykeliskas pataikavimas pilkoms masems jame truksta tik delfinu dinozauru vazinejanciu ekrane masineliu. Medziagos panaudots (plasmases) labai prastos kokybes tas pats garso ratukas nupustas serebrenke, asku kaip ir visas galva, jei nenesioji dekle galvos is jos pasidaro tas pats kas pasidaro is visu JVC SH sidabro spalvos galvu, t.y. apsitrina ir atrodo tragiskai.
Visos aukstesnio lygio galvos naudoja metalizuotus snukelius garso ratuka tekinto metalo. cia smulkmena bet vaizdas tikrai solidesnis. Kaip nekaip grotuvas ne uz 100 litu bet pagamintas kaip uz 100.. ir dar daugelis niuansu kuriu neisvardinau
Tiesa vienas is rimtu minusu ir kaip teko susidurt kad tai butent pioneer P9 liga tai po gero paklausimo pradeda neskaiyt CD..