Na tai Gince ar nebandej tobulint p9 ? Ar patenkintas kaip jis dabar groja ?![]()
Na tai Gince ar nebandej tobulint p9 ? Ar patenkintas kaip jis dabar groja ?![]()
jo bisky tobulinau ... iš pradžių atsisakiau optikos ,dabar atsisakiau ir coax ir DATA,LRCK,BCK ir MCK permečiau tiesiai į procą ... Proce pakeistas MCK taktinis dažnis ir kondikai į BG
O, cia jau geriau, midbosas atsigavo bent ?
O leiskit paklaust kokiam is jusu klausytu galvu buvo padorus priesbosis?
DEIVISC "kad labai priklauso nuo stiprintuvo"
Stiprintuvai stiprintuvais,bet nuo mago irgi labai daug priklauso,jei jis negros apacios ir stiprintuvai nepades
Bleusmobilio forume jau keli menesiai gincijasi apie galvas kurios sugeba grot priesbosi.Labai daug ir idomiu nuomoniu![]()
Na ne tik galva ir stiprintuvas groja, garsiakalbiai nemazai svarbu ir jei pasyvus filtrai zinoma jie taip pat..
Pamatytum kas su tavo Poweriu ir HX-D2 darosi, durys ardosi. Nors Clarai apacios ir nelabai turi jau nekalbu kas darosi su 7915 jei tik apie priesbosi kalbesim. Mano akimis groja ne tik Galva ir stiprintuvas o ir TEISINGAI sumontuoti garsiakalbiai ir garsiaikalabiai tinkantys grot i duru tury. T.y. sukurti grot automobilyje o ne patalpoje uzdarame apiforminime.Dar nesutikau nei vieno garsiakalbio 16 tuko kuris apgroto kaip priesbosi maniski MB Q Nei isgirti isseileti Revelatoriai niekas taip negroja. O i rankas paemes tarkim MBQ nesupranti kas ten gali grot, paimi Revelatoriu nesupranti kaip jis negali grot (ta prasme groja, bet nepakankamai kad butu galima pasakyt va sitas jau visam).
po tokiu pakeitimu gal baigs gaidint tavaji p9. tegu kitus nemodifikuotus gaidina
pati mintis tame kad tas pats ODR RS D7X yra brangus ir visaip kaip išpuoselėtas cd transportas su proco valdymo bloku ... visa analoginė dalis yra RS P 90X dalyje
man to pasiekt nepavyks ,bet kai ką pavyko pataisyt ir mane tai tenkina
idomu latviai varzybose p9 ir irgi turbut patobuline kad ten taip gerai grojo
Kiek kalbejau neminejo,na bet as ir neklausiau![]()
kas tau per varžybas tiesiai šviesiai pasakys ką darė aparatams ... dar gerai ,kad šiais laikais bent toj klasėje jau leidžia naudoti modifikuotą aparatą(us)
Bookmarks