+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 8 iš 8

Tema: Pagalbos del Signat RAM3 mark2

Blokuotas mindosy has a little shameless behaviour in the past
    Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą Pagalbos del Signat RAM3 mark2

Sveiki, teko galimybe lb pigiai isigyti si daikta, tai taip ir padariau. Noriu jungti komponentus, bet kai paziurejau jo galia jau nebezinau ka daryt. Pas mane focal access 16cm.
    Zodziu klausimai tokie:
    Sis stipras rija daug sroves, kokie reikalavimai jam instaliacijai (pliuso laido storis, ar reikalingas kondikas, saugiklis koks ir tt, kad nesudegint generatoriaus?)
    Ar jis nesuplesis mano komponentu?
    Ar ne geriau ji parduot ir isigyt kazka kita?
    Kiek jis mazdaug vertas?

Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą

jei ka gal kas nori apsimainyt ant ko nors?

Aktyvus kreizas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2006
    Amžius
    48
    Žinučių
    204

Pagal nutylėjimą

po tokių klausimų man kilo noras įsigyti jį iš tavęs... parašyk kaina pm

Doktorantas rebik will become famous soon enough rebik will become famous soon enough rebik will become famous soon enough rebik's Avatar
    Registracijos data
    Aug 2007
    Vieta
    Vilnius
    Žinučių
    1,099

Pagal nutylėjimą

suplesisi jei paleisi, kiek turi galios. Tai ir suba gali suplesyti

Aktyvus Kleckas78 is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2008
    Amžius
    46
    Žinučių
    258

Pagal nutylėjimą

pas visu stiprintuvu yra gainas - prisuki iki galo ir pasijungi (pajunges atsireguliuoji kad nedraskytu komponentu ir tiek)
    O del kokybes - pasiklausai jei patinka pasilieki, jei nepatinka neskubedamas parduodi ir perki kita, beje tau kai kadanors isidesi suba galesi jam pajungti sita stiprintuva, o papigiai nesiulau parduot nes kai ieskosi nelabai ir berasi papigiai (taip jau buna - kaip tycia)

Ekspertas peris is on a distinguished road peris is on a distinguished road peris's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    36
    Žinučių
    1,787

Pagal nutylėjimą

dabar aplamai nelabai apsimoka kazka pardavinet..
    groja kaip iš kibiro

Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą

patikekit apie gain as lb neblogai suprantu nes juos sukioju jau 10m triskart per savaite...tik ant dj pulto paprasciausiai klausiu nes kazkaip man nesiziuri triskart didesnis stipro galingumas nei garsiakalbiu. Na paziuresiu, ryt jis atvaziuoja pas mane visu pirma patikrinsiu ar veike, pazesiu ar netaisytas ir tada pasijungsiu paklausyt kaip jis man prie ausu limpa, tik va subo nebepajungsiu nes pries tai buvo 4 kanalai. Dabar teks jungt sita ir monobloka arba koki 4 kanalu komponentam ir sita subui. Turiu antra komplekta garsiakalbiu ir planuoju juos itaisyt i galina, nes sedano keleiviai per keliones skundziasi
    taigi laukiam rytdienos

Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą

Pasiimiau snd sita reikala i rankas, nustebau nes stovis tikrai geras, neardytas ne karto nes gamykliniai lipdukai-pliombos neliesti, pagal varztelius supratau kad buvo naudotas subui. Pajungiau ir isbandziau, veikia puikiai. Mazu garsu groja ir access tryliktukai, taciau gal ne taip kaip iprates, nes ir magas naujas ir reikia manau ausi prislifuot. Dabar reikia apsisprest ar pasilikt ji sau ar ieskot galingesniu komponentu. Kaip tik vakar dar isigijau Audison millennium power 4. Taigi lyginant siuos stiprus komponentams kokie pasiulymai?

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės