Sveiki, teko galimybe lb pigiai isigyti si daikta, tai taip ir padariau. Noriu jungti komponentus, bet kai paziurejau jo galia jau nebezinau ka daryt. Pas mane focal access 16cm.
Zodziu klausimai tokie:
Sis stipras rija daug sroves, kokie reikalavimai jam instaliacijai (pliuso laido storis, ar reikalingas kondikas, saugiklis koks ir tt, kad nesudegint generatoriaus?)
Ar jis nesuplesis mano komponentu?
Ar ne geriau ji parduot ir isigyt kazka kita?
Kiek jis mazdaug vertas?
pas visu stiprintuvu yra gainas - prisuki iki galo ir pasijungi (pajunges atsireguliuoji kad nedraskytu komponentu ir tiek)
O del kokybes - pasiklausai jei patinka pasilieki, jei nepatinka neskubedamas parduodi ir perki kita, beje tau kai kadanors isidesi suba galesi jam pajungti sita stiprintuva, o papigiai nesiulau parduot nes kai ieskosi nelabai ir berasi papigiai (taip jau buna - kaip tycia)
patikekit apie gain as lb neblogai suprantu nes juos sukioju jau 10m triskart per savaite...tik ant dj pulto paprasciausiai klausiu nes kazkaip man nesiziuri triskart didesnis stipro galingumas nei garsiakalbiu. Na paziuresiu, ryt jis atvaziuoja pas mane visu pirma patikrinsiu ar veike, pazesiu ar netaisytas ir tada pasijungsiu paklausyt kaip jis man prie ausu limpa, tik va subo nebepajungsiu nes pries tai buvo 4 kanalai. Dabar teks jungt sita ir monobloka arba koki 4 kanalu komponentam ir sita subui. Turiu antra komplekta garsiakalbiu ir planuoju juos itaisyt i galina, nes sedano keleiviai per keliones skundziasi
taigi laukiam rytdienos
Pasiimiau snd sita reikala i rankas, nustebau nes stovis tikrai geras, neardytas ne karto nes gamykliniai lipdukai-pliombos neliesti, pagal varztelius supratau kad buvo naudotas subui. Pajungiau ir isbandziau, veikia puikiai. Mazu garsu groja ir access tryliktukai, taciau gal ne taip kaip iprates, nes ir magas naujas ir reikia manau ausi prislifuot. Dabar reikia apsisprest ar pasilikt ji sau ar ieskot galingesniu komponentu. Kaip tik vakar dar isigijau Audison millennium power 4. Taigi lyginant siuos stiprus komponentams kokie pasiulymai?
Bookmarks