+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 40

Tema: 2 Jl 1000.1 ar 1 Steg K2.04

Hybrid View

Ekspertas stalius339 is on a distinguished road stalius339's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2007
    Amžius
    37
    Žinučių
    1,082

Pagal nutylėjimą

Citata tolka rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    nuo 2 swr 12" man po 10 sekundziu hip hop iraso,ausis skaudejo ir cype visa diena...absurdas
    cia rimti dalykai,as jau trecia diena lasinu i ausi vaistus ir geriu,nesinoretu apkursti ir dar tokiu metu
    beto uzmaitinti tokius dakykus(du swx),reikia daug litu-zodziu apsurdas

Jaunius Audis A33 is on a distinguished road
    Registracijos data
    Oct 2008
    Žinučių
    12

Pagal nutylėjimą

na jo jai nori isnaudot pilnai 2 svx juos tai aisku meti koki stinger genera pora kinetiku arba stingeriu ir psio vyrini kaip sakant su keliom stukom amperu startine srove bet ce jau ne lietuviui tai ipirkt nebent direbi seime .taigi zinau kad jis tiek neinvestuos taigi koki jl arba pdx 1000 ir socei bus SVXui ane?nes manau tiek su JL u tiek su pdx isnaudos jis suba pilnai? na o pas ji db kiek zinau optima geltonas idetas tai manau uztex jam sroves vienam svx

Registracijos data
    Jan 2007
    Amžius
    37
    Žinučių
    1,082

Pagal nutylėjimą

Citata Audis A33 rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    na jo jai nori isnaudot pilnai 2 svx juos tai aisku meti koki stinger genera pora kinetiku arba stingeriu ir psio vyrini kaip sakant su keliom stukom amperu startine srove bet ce jau ne lietuviui tai ipirkt nebent direbi seime .taigi zinau kad jis tiek neinvestuos taigi koki jl arba pdx 1000 ir socei bus SVXui ane?nes manau tiek su JL u tiek su pdx isnaudos jis suba pilnai? na o pas ji db kiek zinau optima geltonas idetas tai manau uztex jam sroves vienam svx
    pdx1.1000 ar jl ismaitins pilnai,tik stiprintuvui srove paduokit ,kaip priklauso
    Last edited by stalius339; 2009-01-28 at 10:58 PM.

Savas Truemayhem has a little shameless behaviour in the past Truemayhem's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2007
    Vieta
    LT
    Žinučių
    716

Pagal nutylėjimą

Uzteks ant tiek kad skaudes su vienu swx+1kW, jei teisingai deze pagamins ir maitinimo tures, optima dar ne viskas, genero 100A minimum prie 1500rpm + 35 kvadratu laidas minimum + geri kontaktai. As pamenu savo 13W7 nuo 1kW hatchback'e - koshmaras vemimas, drebimas, prie tam tikru dazniu - reta surast zmogu kuriam bloga nepasidarytu., dabar mastau o nx to reikia..

Ekspertas peris is on a distinguished road peris is on a distinguished road peris's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    36
    Žinučių
    1,787

Pagal nutylėjimą

o kuris cia vazinejat ant 1500rpm?
    groja kaip iš kibiro

Ekspertas zavas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2006
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    36
    Žinučių
    929

Pagal nutylėjimą

Citata Truemayhem rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    As pamenu savo 13W7 nuo 1kW hatchback'e - koshmaras vemimas, drebimas, prie tam tikru dazniu - reta surast zmogu kuriam bloga nepasidarytu., dabar mastau o nx to reikia..
    Tiesa sakant dar nemaciau kad zmogu nuo garso pykintu... Ir paties dar nepykino...
    Honda Accord CM1 -> Totally Stock

Ekspertas tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka's Avatar
    Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

Pagal nutylėjimą

Citata zavas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Tiesa sakant dar nemaciau kad zmogu nuo garso pykintu... Ir paties dar nepykino...
    pykina berods nuo 80 ar 90hz

Aktyvus marko can only hope to improve
    Registracijos data
    May 2007
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    297

Pagal nutylėjimą

nesupykino,bet pasidare ziauriai nejauku nuo pirmu sinuso "akordu" 1.5kw,atsukto trecdalio pajegumu.10s ir paprasiau kad isjungtu.Savininkas pats pripazino,kad sveikata slubuoja,ale nesupratau tikslo...
    Tiesa teko pavezet valstybes darbuotoja tikrinancia dirbtuviu sauga.Aparatas db matuot jai jin nemelavo kainuoja 100k lt.Sake leistinas darbe kiekis 75db maksimalus 85db berods.Mano greitai vaziuojancioj masinoj pamatavom su stipriai stipriai prisuktu bosu kazkas apie 85 ir gavosi ant garso netoli maksimumo,galima sakyt pilna katuske net be boso jau negerai ausim...Tiesa vibracijos kenkia zymiai daugiau nei aukstas daznis.Ir taip... klausa gadinasi negryztamai...

Registracijos data
    Jan 2007
    Amžius
    37
    Žinučių
    1,082

Pagal nutylėjimą

Citata zavas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    negali juk but visko mates

Ekspertas zavas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2006
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    36
    Žinučių
    929

Pagal nutylėjimą

Na maciau kaip zmones sedasi i passat'a su 10 evr -visi isgyveno, nei vienas salono nesupurvino...
    Pats kelis kartus sedejau masinose po kuriu kelias dienas ausys kaip vatos prikistos...

O kai paziuri i amreikonus... Isvis atrodo jokio skirtumo...
    Honda Accord CM1 -> Totally Stock

Aktyvus Saras is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2006
    Vieta
    Utena
    Amžius
    35
    Žinučių
    135

Pagal nutylėjimą

Citata stalius339 rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    cia rimti dalykai,as jau trecia diena lasinu i ausi vaistus ir geriu,nesinoretu apkursti ir dar tokiu metu
    beto uzmaitinti tokius dakykus(du swx),reikia daug litu-zodziu apsurdas
    O po kiek laiko cia tau suprastejo klausa? Gal ir man pats laikas susimastyt, nes Ground Zero nuclear'as pucia nesveikai ir dar masiniukas mazas (ROVER 220), tai gal reiktu ir man susimastyt jau, dar tik 19 metu man .

Ekspertas peris is on a distinguished road peris is on a distinguished road peris's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    36
    Žinučių
    1,787

Pagal nutylėjimą

reikejo anksciau susimastyt dabar ar taip ar taip klausa negristamai apgadinta kazkiek, tai grusk antra
    groja kaip iš kibiro

Ekspertas tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka's Avatar
    Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

Pagal nutylėjimą

Citata Saras rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    O po kiek laiko cia tau suprastejo klausa? Gal ir man pats laikas susimastyt, nes Ground Zero nuclear'as pucia nesveikai ir dar masiniukas mazas (ROVER 220), tai gal reiktu ir man susimastyt jau, dar tik 19 metu man .
    jei protingai klausai nesuprastes,jei taip klausai kad akyse liejasi ir cypia po to ausyse tai ilgai netrauksi...

Registracijos data
    Jan 2007
    Amžius
    37
    Žinučių
    1,082

Pagal nutylėjimą

Citata Saras rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    tikrino su kaskokiu ten aparatu,ikiso i garso izoliuota kambari uzdejo ausines,per jas isgirdus garsa reikia nuspausti mygtuka,procentaliai skyresi kaire ir desine ausys nedaug,sake kolkas dar normoje,bet virs puse metu,vis skauda viena ausy,ypac jei su mobiliaku ilgiau pakalbu,faktas kad nuo garsios muzikos,ir aplamai triuksmo nebepernesu-ypac jei boba klykia ,ir dabar man swx tikrai labiau nei sociai,o cia zmones apie du sneka

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės