+ Reply to Thread
Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 1 2
Rodyti rezultatus nuo 31 iki 40 iš 40

Tema: 2 Jl 1000.1 ar 1 Steg K2.04

Naujokas makintosas is on a distinguished road makintosas's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Amžius
    37
    Žinučių
    57

Pagal nutylėjimą

Citata zavas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    ... as tiesiog nelabai suprantu kaip gali supykinti nuo garso, ir kaip pavizdzius cia pateikiau...
    Na matai, kai "klausai" muzikos, ir kai nuo garso ir vibracijos tavo kepenys susikeicia vietomis su plauciais, labai naturalu, kad pasidaro siek tiek negera

Savas Truemayhem has a little shameless behaviour in the past Truemayhem's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2007
    Vieta
    LT
    Žinučių
    716

Pagal nutylėjimą

Va taip zavai, nesisteng i kiekviena posta savo trigrasio kist, nes taip ir buna

Savas pontifikas is on a distinguished road pontifikas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2006
    Vieta
    Kankakee, Illinois, USA
    Amžius
    41
    Žinučių
    534

Pagal nutylėjimą

Citata tolka rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    amerikonai burgeriu prisikapoja,taip mazina kuno vibracijastada seda i test car
    jei jau apie amerikonus - vakar prie sankryzos sustojau, iš galo chevrolet tahoe sustojo, taip nesveikai ten pas jį baladojo, kas pas mane mašinoj kepenys vartytis pradėjo vėliau pamačiau, kad keleivio langas atidarytas buvo ir važiavo kažkokie tai juodukai
    bet pirmą kartą taip girdėjau ir jaučiau kad purtytu nuo žemo. juolab iš mašinos už nugaros. galinio vaizdo veidrodyje nieko nebuvo įmanoma įžiūrėt....

Ekspertas zavas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2006
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    36
    Žinučių
    929

Pagal nutylėjimą

Citata Truemayhem rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Va taip zavai, nesisteng i kiekviena posta savo trigrasio kist, nes taip ir buna
    Galesi kada pravimdyti mane savo zverimi?
    Honda Accord CM1 -> Totally Stock

Ekspertas tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka's Avatar
    Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

Pagal nutylėjimą

Citata pontifikas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    jei jau apie amerikonus - vakar prie sankryzos sustojau, iš galo chevrolet tahoe sustojo, taip nesveikai ten pas jį baladojo, kas pas mane mašinoj kepenys vartytis pradėjo vėliau pamačiau, kad keleivio langas atidarytas buvo ir važiavo kažkokie tai juodukai
    bet pirmą kartą taip girdėjau ir jaučiau kad purtytu nuo žemo. juolab iš mašinos už nugaros. galinio vaizdo veidrodyje nieko nebuvo įmanoma įžiūrėt....
    nesu rasistas bet...dar vienas faktas apie nigerius(ne ju naudai)

Savas JLsystem is on a distinguished road JLsystem's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2008
    Žinučių
    310

Pagal nutylėjimą

Nu su vienu W7 gal ir nepravymdisi bet kai as corsoj turejau 4X jl subus ir 3.2 kw jimes patikek nuo srauto negera buvo visa savaitgali.

Aktyvus Saras is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2006
    Vieta
    Utena
    Amžius
    35
    Žinučių
    135

Pagal nutylėjimą

na nzn ar apsivemtum, bet kad aukstesni dazni paklausius tai tikrai pradeda pykint, islipi is masinos kaip vakar butum geres todel kad taip nebutu pasirinkau 15" ir su dideliu xmax, kad ant srauto butu.

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Pagal nutylėjimą

Ir kuo sitos fizinio poveikio vibracijos priemones kunui susije su muzika? Jei yra poreikis save zaloti ar nustatyti organizmo galimybiu ribas, tai eiti reikia lankyti boksa arba muaythai - ten ir pigiau bus ir efektas stipresnis.

Aktyvus Saras is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2006
    Vieta
    Utena
    Amžius
    35
    Žinučių
    135

Pagal nutylėjimą

Citata Vilmantas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Ir kuo sitos fizinio poveikio vibracijos priemones kunui susije su muzika? Jei yra poreikis save zaloti ar nustatyti organizmo galimybiu ribas, tai eiti reikia lankyti boksa arba muaythai - ten ir pigiau bus ir efektas stipresnis.
    Negi tu nesupranti, cia paprasta, bent jau man, kekvienas muzika suvokia kitaip, vieniem kad tik bumsetu ir rektu tveeteriai, kitam subo isvis nereikia, o man pvz reikia kad priekis graziai grotu, auksti butu svelnus bet garsus, o subas, na subas man kazkaip priklauso nuo nuotaikos ir nuo dainos, kartais pritildau isvis kad tik biski zemo pridetu, o kartais kokio repo kai eina labai zemi dazniai tai pasigarsinu, kazkaip dar patinka kai taip minkstai su srautu pucia

Ekspertas peris is on a distinguished road peris is on a distinguished road peris's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    36
    Žinučių
    1,787

Pagal nutylėjimą

bet skaitant apie vimdymus visokius didelis xmax man nesiasociajuojasi su muzikalumu, o seip subas manau yra gana reikalingas, tik kad kai jo nesijaucia, atrodo lyg jo nebutu, lyg jis butu kazkur bet dar reiktu gerai pagalvot kur, gal uz lango, gal vietoj variklio, gal bagazinej, gal vietoj keleivio sedi. kai garsas buna atsirises nuo dinamiku. kai jo nejauciu kad subas yra va tada man patinka, kitokiu atveju tai tiesiog grazus zemi, grazus viduriai, grazus auksti bet kiekviena dalis groja sau. gal ir neteisingas cia tas mano skonis, gal turi grot kitaip pataisykit pravers zinios
    groja kaip iš kibiro

+ Reply to Thread
Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 1 2

Bookmarks

Rašymo taisyklės