+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 12 iš 12

Tema: Maitinimas ir tt apie 90A, kai generatorius 75A

Blokuotas mindosy has a little shameless behaviour in the past
    Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą Maitinimas ir tt apie 90A, kai generatorius 75A

Sveiki, jau gavau keleta atsakymu (aciu) i uzklausas PM, bet galbut kas nors man tikslaiu viska isaiskins ir gal jau susidure su panasiu automobiliu, todel skelbiu ir sia tema.
    Du stiprai: vienas rija 60A, kitas 26A. Masinos generatorius 75A, akumas 55Ah.
    Noriu viska susijungt ir pasileist, bet nelabai ka raukiu apie elektrinius pajungimo reiklaus, gal kas gali tiksliai surasyti kokiu maitinimo komponentu man reikes (klemos kokios, laidas koks+ ir koks -, saugikliai kokie, kondikas ir tt) galvoju vesti viena 35mm2 pliusini laida nuo akumo ir dalinti i du prie stipru, bet lb bijau del generatoriaus, kad neatlaikys... Ziurejau siek tiek emma taisyklese del saugikliu bet reiktu kad kas zmoniskai paaiskintu, nes terminuose dar sunku.
    Zodziu viska kas tikrai supranta gal man parasys, aciu nuosirdziai, nes jau baigiu pasiduot
    Last edited by mindosy; 2009-01-30 at 01:58 PM.

Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą

tik db pamaciau kaip tema suformulavau ir negaliu editint pavadinimo. Taigi kaip uzmaitint 90A reikalaujancia aparatura kai generatorius tik 75A?

EMMA LT komanda muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Grigiškės
    Amžius
    46
    Žinučių
    2,125

Pagal nutylėjimą

Jeigu masina benzinine tai min 25 A reikia, kad ji galėtu dirbti siurblys ir žiežerba, nekalbant apie šviesas pečiuka ir.t.t Reikia pradėti nuo generatoriaus keitimo, o laido skerspjuvi pasižiūrėk EMMA taisyklėse.

Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą

atsakymas, kurio labiausiai bijojau... idomu kas tais dalykais uzsiima ir kiek tai kainuoja? gal galit kazka rekomenduot, reikia apsispresti kaip elgtis, manau gali tekt atsisakyt minties su siais dviem stiprais ir ieskot alternatyvos kol kas, nes su turima akustika kol kas tokia galia nereikalinga, bet noris kokybes ir ziuret i ateiti...

Aktyvus mariux is on a distinguished road
    Registracijos data
    Feb 2008
    Žinučių
    157

Pagal nutylėjimą

ko tu pergyveni? tai ant stipru tiek raso 60a ir 26a? tu manai jie tiek ir srebia nuolat? vargu ar is viso tiek paima pas mane generas 120a ir du stiprintuvai: 140a ir 90a. tai man jau dabar eit skandintis? veikia viskas be problemu

Aktyvus kreizas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2006
    Amžius
    48
    Žinučių
    204

Pagal nutylėjimą

dėk laida koks priklauso ir klausyk muzikos nežiūrėjas y tuos stiprių saugiklių amperažus...

Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą

arba prisidaryk problemu ...koks tavo auto? bmw audi ar kt? pas mane honda civic su 1.5 motoru ir zaisline elektros instaliacija tokiems dalykams, nekalbant jau apie generatoriu. Kazkaip nesinori rizikuoti o jei jau apsisprendziau daryt tai daryt gerai...yra truputi vietos interpretacijoms nes dar nera rimto subo ir stipru keletas yra.Zodziu reikia pasirinkt is variantu kaip galim ka padaryt...manau nerizikuosiu

Aktyvus mariux is on a distinguished road
    Registracijos data
    Feb 2008
    Žinučių
    157

Pagal nutylėjimą

kokiu problenu? paziurek www.xtreme.lt ka tokiame civice daro ir nebekils klausimu

Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą

tikslesne nuoroda prasom ir manau ten tikrai ne ant oroginalaus genero sodina viska

Aktyvus kreizas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2006
    Amžius
    48
    Žinučių
    204

Pagal nutylėjimą

muzikai klausyt uzteks tau to genero...(signata 2*30 A pardavei srovės poreikis sumažėjo)...ne ten slieku ieškai

Savas Linartas is on a distinguished road Linartas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2005
    Vieta
    Kedainiai
    Amžius
    49
    Žinučių
    511

Pagal nutylėjimą

Citata mindosy rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    arba prisidaryk problemu ...koks tavo auto? bmw audi ar kt? pas mane honda civic su 1.5 motoru ir zaisline elektros instaliacija tokiems dalykams, nekalbant jau apie generatoriu. Kazkaip nesinori rizikuoti o jei jau apsisprendziau daryt tai daryt gerai...yra truputi vietos interpretacijoms nes dar nera rimto subo ir stipru keletas yra.Zodziu reikia pasirinkt is variantu kaip galim ka padaryt...manau nerizikuosiu
    l
    kaip pas Civic 1,5 su generatoriaus galingumu-tai bijau gincitys, bet pas hyundai su 1,5 varikliu stovi 75A galingumo generatorius!

Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą

nepardaviau jo o iskeiciau i tai kas man siuo metu buvo aktualiau nemanau kad aukstos klases stipras butu padejes uzgrot lb vidutines klases kitiems sistemos komponentams, todel mastau i prieki, turiu galimybe daznai isigyt geru stipru, jei reiks manau rasiu ir toki dar viena

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės