tik db pamaciau kaip tema suformulavau ir negaliu editint pavadinimo. Taigi kaip uzmaitint 90A reikalaujancia aparatura kai generatorius tik 75A?
tik db pamaciau kaip tema suformulavau ir negaliu editint pavadinimo. Taigi kaip uzmaitint 90A reikalaujancia aparatura kai generatorius tik 75A?
Jeigu masina benzinine tai min 25 A reikia, kad ji galėtu dirbti siurblys ir žiežerba, nekalbant apie šviesas pečiuka ir.t.t Reikia pradėti nuo generatoriaus keitimo, o laido skerspjuvi pasižiūrėk EMMA taisyklėse.
atsakymas, kurio labiausiai bijojau...idomu kas tais dalykais uzsiima ir kiek tai kainuoja? gal galit kazka rekomenduot, reikia apsispresti kaip elgtis, manau gali tekt atsisakyt minties su siais dviem stiprais ir ieskot alternatyvos kol kas, nes su turima akustika kol kas tokia galia nereikalinga, bet noris kokybes ir ziuret i ateiti...
ko tu pergyveni? tai ant stipru tiek raso 60a ir 26a? tu manai jie tiek ir srebia nuolat? vargu ar is viso tiek paimapas mane generas 120a ir du stiprintuvai: 140a ir 90a. tai man jau dabar eit skandintis? veikia viskas be problemu
![]()
dėk laida koks priklauso ir klausyk muzikos nežiūrėjas y tuos stiprių saugiklių amperažus...![]()
arba prisidaryk problemu...koks tavo auto? bmw audi ar kt? pas mane honda civic su 1.5 motoru ir zaisline elektros instaliacija tokiems dalykams, nekalbant jau apie generatoriu. Kazkaip nesinori rizikuoti o jei jau apsisprendziau daryt tai daryt gerai...yra truputi vietos interpretacijoms nes dar nera rimto subo ir stipru keletas yra.Zodziu reikia pasirinkt is variantu kaip galim ka padaryt...manau nerizikuosiu
kokiu problenu? paziurek www.xtreme.lt ka tokiame civice daro ir nebekils klausimu![]()
tikslesne nuoroda prasom ir manau ten tikrai ne ant oroginalaus genero sodina viska![]()
Bookmarks