+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 24 iš 24

Tema: elektros trukumas

Hybrid View

Jaunius Tadas G. is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    42
    Žinučių
    9

Pagal nutylėjimą elektros trukumas

idejau jl audio 1000v2 stiprintuva jl audio 13w7 bosui apmaitinti , prie viso sito yra stiprintuvas komponentams 2x focal 165vr apmaitinti bei 2 faradu kapsule , akumas mano 65 amperu (naujas), generatorius 90 amperu , koki gelini akuma ar kazka dadeti ,kad lempos nesitraukuliuotu pilnu garsu klausant ?

Aktyvus Kleckas78 is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2008
    Amžius
    47
    Žinučių
    258

Pagal nutylėjimą

nepades joks akumas - reikia galingesnio generatoriaus arba antro.
    Idejus galingesni koki akuma - tai neilga laika (gal maksimum 5 min) gelbetu nuo skydelio mirksejimo ir t.t., bet galiausiai akumas pasestu ir prasidetu iatmpos kritimai konkretus.
    Pas mane masinoj 120 amperu generas + ETON 2802 + JL 12w7 + stiprintuvas komponentam nakamichi + du akumai po 74 AH ir gerais atidavimais + kondencatorius , bet buvo tas pats gerai uzgarsinus praejus keletai (2-3 min nu maks 5) minuciu vistiek pradedavo kristi itampa ir mirkcioti lempos - srove krisdavo ziauriai, Idejau antra generatoriu ir baigesi visos problemos
    Taip kad mastyk apie rimtesni generatoriu koki 150-160 amperu (nes kokiu 120 ir nelabai gelbes).
    Last edited by Kleckas78; 2009-01-30 at 06:24 PM.

Jaunius Tadas G. is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    42
    Žinučių
    9

Pagal nutylėjimą

tu manes nesupratai manau , metu lauk sita 65 amperu akuma ir dedu Optima Battery Blue Top DC-5.5L ar man jo pakaks ? klausau tik uzvestoj masinoj ir noriu kad vaziuojant man neknistu proto sviesos , abs lempos mirksejimas ir t.t. ar su situ akumu bus imanoma tai padaryti ? jei istikruju taip nuperku ji ir nesuku sau galvos

Aktyvus Cipsas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Aug 2008
    Vieta
    Siaures airija
    Amžius
    38
    Žinučių
    179

Pagal nutylėjimą

akumas nepades, reikia generatoriaus. as taipat turiu jl 1000/1v2 ir nakamichi ir desiu 200a generatoriu nes nepakanka sroves. akomuliatorius elektros negamina!

Savas JLsystem is on a distinguished road JLsystem's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2008
    Žinučių
    310

Pagal nutylėjimą

Geras Kleckas kanors girdejai apie D-class stiprintuvus? ir kuo jie skiriasi nuo A/B? Na nzn mano kibire yra 90A generatorius stiprintuvas EA 1800d apkrova 3 ohm ir sroves problemas isprendziau su BOSCH S6 70Ah akumuliatoriumi. itampos kritimas maksimaliu garsu yra iki 13.4V aisku vaziuojant nakti su pilnu peciuku sviesom ir pilna muzika toks itampos stabilumas laikosi nemaziau 30min. maziausiai krinta iki 12.6~V. Todel turint viena 1000/1 puikiausiai uzteks orginalaus generatoriaus. sviesu mirgejima toks akumuliatorius man visiskai pasalino. blue topas kurkas rimtesnis. Jei jus W7 wirinat su A/B klases stiprintuvais tai ten ne 100A imi toks stiprintuvas todel ir dedat anta genera.

Aktyvus Kleckas78 is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2008
    Amžius
    47
    Žinučių
    258

Pagal nutylėjimą

Citata JLsystem rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Geras Kleckas kanors girdejai apie D-class stiprintuvus? ir kuo jie skiriasi nuo A/B? Na nzn mano kibire yra 90A generatorius stiprintuvas EA 1800d apkrova 3 ohm ir sroves problemas isprendziau su BOSCH S6 70Ah akumuliatoriumi. itampos kritimas maksimaliu garsu yra iki 13.4V aisku vaziuojant nakti su pilnu peciuku sviesom ir pilna muzika toks itampos stabilumas laikosi nemaziau 30min. maziausiai krinta iki 12.6~V. Todel turint viena 1000/1 puikiausiai uzteks orginalaus generatoriaus. sviesu mirgejima toks akumuliatorius man visiskai pasalino. blue topas kurkas rimtesnis. Jei jus W7 wirinat su A/B klases stiprintuvais tai ten ne 100A imi toks stiprintuvas todel ir dedat anta genera.
    Matai kai srotui vadovauju tai generatorius nemokamai ir t.t.
    Darbininkai pastate ir rado net kita dirzeli ir t.t.
    Taip man kainavo generatoriaus pastatymas tik buteli darbininkam nupirkt uz varga, kad prikombinavo ir t.t.
    Taip kad as nesukau galvos ilgai del elektros trukumo ir pastaciau generatoriu antra o ne stiprintuva keiciau, nes man taip pigiau.
    Beje Etona pirkau uz 700 lt (su deze dokumentais ir t.t.) o ir pardaves dabar nieko gero neipirksiu uz gautus pinigus, o kai ipirksiu kazka rimto ir geresnio nei tas etonas ir ji pakeisiu, o elektros perdaug niekad nebus

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės