jei gauni rozetę kur pasijungt pakrovėją ,tai groji be problemų ... jei nėra rozečių - degini benziną ... papildomas akūmas būtų tik privalumas ,bet reikia išspręsti sujungimo klausimus
Artejant naujam autogarso sezonui, prisiminiau, kaip pernai daznai ir man ir kitiems varzybu dalyviams nusesdavo akumas ilga laika demonstruojant savo sistemas.
Tai vat ir klausymas toks: kas kaip issprendzia sia problema su papildomais energijos saltiniais.
Jeigu naudojat, tai kokius? Ar akumu pakrovejus, ar speciaulizuotus?
jei gauni rozetę kur pasijungt pakrovėją ,tai groji be problemų ... jei nėra rozečių - degini benziną ... papildomas akūmas būtų tik privalumas ,bet reikia išspręsti sujungimo klausimus
Dazniausia buna rozetes, toliau ar arciau, cia jau ilgyklio klausymas.
Esu mates vos ne suvirinimo aparatus(pagal dydi) uzmaitinant masina.
jap, buvau pasijungęs didžiulį pakrovėją prieš ESPL rungtį. Na tokį nuo kurio ir užkurt galima :P
O kaip su kompaktiskais? Esu numates sau toki impulsini 40 A maitbloki pajamti. Manau, kad pakaktu palaikyti itampa mormalia ir nesiparinti su masinos uzvedimais.
to rebik
o kur cia toki maitinimo "blokeli" uzmatei ir jai tai koks gamyklinis, kiek mazdaug kainuoja?![]()
Cia impulsinis pakrovejas,kiek as supratau? Juta berods prekiauja...Bet nera pigus
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
http://www.akumuliatoriucentras.lt/ siti turikainos prasideda nuo 250Lt berods
![]()
Vat ir idomu - kiek tas nepigiai litais gautusi, ar paparsciau pirkti koki galingesni pakroveja.... ????
Yra nemazai pas kitaicus internetinese parduotuvese. Su amperazu 30-40 A kaina iki 150 Lt.
Kad galima serti uz papildoma elektros naudojimo mokesti. Ignalinos atomines uzdarymas ne uz kalnu![]()
Paskutinėse varžybose scena visada buvo, o scenai užmaitinti (patylėsiu)ir tarkime jei nuo scenos vidurio padaryti koridorių su rozietėmis (savaime aišku, kiekvienam nereikia) ir kelis prailgintuvus po 50 metrų nuomoti
tarkyme 1val. 5 buteliai alaus (juokauju), būtų didelis patogumas dalyviams ir organizatoriams.
![]()
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
Bookmarks