Tad, jei neieskai kazko "audiofilisko" gal vertetu tuos 400lt investuti i nauja grotuva? Koki LG ar dar ka? Turetum paprasta, patikima grotuva. O garso skirtumo galbut net nepastebetum...
Tad, jei neieskai kazko "audiofilisko" gal vertetu tuos 400lt investuti i nauja grotuva? Koki LG ar dar ka? Turetum paprasta, patikima grotuva. O garso skirtumo galbut net nepastebetum...
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
Alpinos naujos po tiek valdiskomis kainomis stovi . Pagaves perpardavinetoja - tikrai pigiau gausi, turesi nauja, normaliai grojanti daikta. Be to Alpinoms 2 metu oficialaus importuotojo rastiska garantija. Jauciu zavas tau labai gera minti dave - nx tie seni uzkr.....i magai jei naujas iseina. Ka?
na viruciai nepykit,bet nesutinku su liaupsemis del pastarojo modelio,pamenu pardaviau alpinke 9812 ir laikinai kol siunciausi 9855,buvau pasiemes si modeliuka,tai jis manes tikrai nesuzavejo po 9812 modeliuko,o kai sulaukiau 9855 tai jis man visiskai nuglanko-tad tikrai nesutinku su daugeliu,kad jis jau cia labai geras-mepulkittai tik mano nuomone
9812 man labiau patiko ir uz 9102
groja kaip iš kibiro
Tai kad alpina truputi "kito svorio" garso srityje... Tai nera ka ir lyginti...
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
Bookmarks