Na teko padaryti ta gyvenimo klaida, kai masinoj buvo gamyklines koloneles, o norejosi bent jau isgirsti, kaip bugninkas per lekstute terksteli. Pinigu kaip visada nebuvo... Evr i paranke ir kimbam i darba. Susidedam viska (aisku be jokiu garso izoliaciju, be jokiu podiumu, isskyrus fanierinius ziedus) ir jungiam galva JVC KD SX 998R. Pirmas akordas ir nusiurpstu... Ogi girdziu aukstus daznius. O ir gitara kazkur smestelejo. Prienam iki vietus kur turi uzgroti bosas ir girdziu 0 Sukam tembro reguliatoriu i +2 +3 +4 +5 +6 ir nieko Zodziu jokio zemesnio daznio neisgirdau. Na sukam garso rankenele aukstyn. Pasiekes 1/3 garso isgirstu pirmajį tylu, taciau "bosa". Ausktadazniai cypia kaip iskastruoti (gerai, kad dar nebuvau suspejes stoikiu supjaustyt jiem). Ausys nepriema aukstu nors tu ka - kaip sakute i lekste trintu kas... Zodziu pirma akimirka suprantu, kad pinigus paleidau vejais, kita diena suprantu, kad yra geriau nei buvo. Po menesio suprantu, kad kazkiek "prasigrojo" tie EVR, o dabar, beveik po metu suprantu, kad neturiu pinigu norimai sistemai, taciau sitos nebegaliu pakesti... Galbut griebdamasis siaudo bandysiu stiprintuva jiem paduoti, taciau bijau, kad 200 su virsum litu nuejo siauraakiu atgrubnagiu gamyklai paremti...
Stai mano reziume apie EVR.
Teko girdeti ir 3-juoste EVR masinoje... Mano isvada buvo tokia - kam pirkti 3 juoste EVR, jei atsiprasant "kiausus" gali nusipirkti uz tiek pat ar net pigiau, maziau suniokosi palange, uzimsi ir taip maza bagazines turi ir maziau vagims akis ganyti duosi...
Groja kaip bet kurios elipses uz 300 litu. Aukstadazniai zviegia kaip nenormalus, bosas skamba kaip kibire, midai kazkur pasislepe bando isbegti, bet aukstadazniai juos grazina atgalios...
Stai tokie tie EVR mano ausimis...
Esu is tu, kurie negali sau leisti pirkti vogtu daiktu, nors ir pinigu nera, tdel tumet EVR man buvo nusvitimas...
Dabar su malonumu paklausysiu savo vidinio balso ir parduosiu kokiam "Ezio" fanui ta EVR ir medziosiu bitumine danga bei nauja komponentine sistema uz ~400 lt - sakot vel gailesiuos? Turbut taip, taciau mokausi is saves... O kur dar bagazines "dievas" ponas subvuferis su kolega stiprintuvu, o gal geriau 2
Ech tas taupumas ir amzinas pinigu trukumas iki ko priveda...
Gero darbo su EVR. Galbut kazkam pavyksta su jais padaryti stebuklus, taciau as tikrai nerekomenduociau ju.
Gerai, kad nespejau ir subvuferio sio gamintojo isigyti - dar 150 lt butu iskeliave musems bagazineje gasdint
Bookmarks