Subui JL Audijo gerai...tikrai...O man focal is esmes nepatinka auksti,astrus...Ir su priesbosiu amzinai beda buna...Nu bet jai zmogui daug garso reik jie isreks![]()
Subui JL Audijo gerai...tikrai...O man focal is esmes nepatinka auksti,astrus...Ir su priesbosiu amzinai beda buna...Nu bet jai zmogui daug garso reik jie isreks![]()
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
as nesakau kad jl subui blogaipats naudojau ir zinau kiek ten to gerio yra
ieskant sq tokio pat lygio kaip jl audio, a/b klases stiprintuvas bus geriau
o focal blogai kai suporuoji su alpina - vat tada ir cipia auksti.. normaliai suinstaliuokit, pajunkit su p77, p88 ir nebebus astru
![]()
Bet alpina skaidresne,detalesne,ir toninis balansas geresnis...Cia mano nuomone....! Is daugumos bandytu daiktu...
IPod
Nu ok, alternatyvos:
1. Geras akumas vietoj kondiko
2. Vietoj Focal subo JL Audio 13W6V2. Lietuvoj parduotuvese kurnors yra tokiu?
3. Grotuvas Alpine 9887R arba pioneer p77 arba p88
4. Vietoj JL stiprintuvo DLS Ultimate A6 1800lt arba WRX1.500 3300lt (pastarojo kaina labai kandziojasi).
Ka kiti apie tai mano?![]()
Yra beabejo ir w7 ir w6O vrx 1.500...Ir vienas forumietis turi
ir berodts uz 2200
http://forumas.i-klubas.lt/showthread.php?t=7801 ) gal noras yra toks stiprintuvas? http://forumas.i-klubas.lt/showthread.php?t=7988
![]()
IPod
Dar karta kartoju, kad devetu daiktu nenori.
1. Gaunu beveik 30% naujiems.
2. Deveto wrx viduje gali buti puse MC hammer
Tai kas cia sakete, kad komponentu focal neimtumet? Gal kokiu konkreciu pasiulimu tada butu galima?![]()
Kai akustika normali ir suinstaliuota tinkamai jokio caizumo nera...O jai auksti metaliniai tai kaip nebus caizu? + dar krosoveriu detales ir visa kita ta caizuma duoda...Nevien magas caizuma duoda!
IPod
As visiskai Ramus kaip BelgasTik nuo daug ko priklauso...O ir kiek vazevau i varzybas buvo alpine...Kaip ir pas daugum
Ir niekam dantu neskaudejo...Nes brendis visa dizinfekcija padare
![]()
IPod
pagal klausoma muzika ko gero imciau jl audio 12w6. prie jo tiktu ir 500.1, bet as nepagaileciau +keliu papildomu litu ir paimciau dls a6 - turetum ir galios daugiau, o ir siaip silciau, giliau dundetulaidams is principo kuo daugiau lt, tuo geriau. tik per daug nepersistenk
akustikos linijiniam nepagailek.
Jau kad prie tokios sistemos JL subas yra gerai tai faktas. sistema vidutine, norisi kaip matau gero, kokybisko garso, Siaip Kolegos vietoj pradziai bandyciau ieskotis paklausyti kitu sistemu apziureti kaip kas groja. KO ko bet jau audisono antro tikrai gyvenime nepirkciau. uz tuos pinigus sinfonis iseina tikrai neblogas 2x50W ir apgors savo kainoj manau neviena konkurenta. Kompentus galima rinktis ir radical ar kazka is maziau zvigdaus. suba siulyciau 10W6 arba 13TW5 uzdaroj ir tik uzdaroj dezej. magas alpine ar pioneer per daug nesuzais jei nepats prasciausias. mp77 keik klausiau kazkokie susibugine ir tikrai nera 88 lygio bent is paskutiniu 5 magu kiek maciau visi buvo su pasaliniais garsais skaitant kompaktus. nu cia mano nuomone.
esme yra tokia, kad SQ instaliacijai 12" ir 13" subai yra letoki gana...
SQ nera vien tiktai be iskraipymu atkuriama muzika, ta sugeba is graziai valinanti aparaturaSQ yra: muzikos atkurimo svarumas, muzikos naturalumas, scena, spektrinis balansas ir dar galybe niuansu viename. tai kad muzika tavo sistemoje bus atkuriama be iskraipymu, labai toli saukia iki SQ... manau sitoje vietoje pagrindiniai gincai ir vyksta
p.s. o su spektriniu balansu tu labai jau i pikus o ne tolyguma lendi
P.P.S. neisizaisk, bet man toks jausmas kad nesi klauses tikros SQ instaliacijos ir visi firmu vardai surinkti tik pagal atsiliepimus (taip man pasirode jau nuo pacio pirmo posto) is anksto atsiprasau jeigu klystu![]()
o tau tai tie baldielinimai ausis isvarvino arba meile kankina, nes skleidi kazkokia dezinformacijaka reiskia susibugine? tas p77 nusileidzia p88 tik tuom kad proco neturi, o paciame grojime kai kur ir lenkia
turejau ir ta ir ta - lygis grojimo prasme labai panasus.. beje su pasaliniais garsais bedu neturejau. neklaidink profesoriaus, nes ir tau uzdraus reikstis
![]()
juk grotuvas jau senokas, neaisku kaip naudotas - niuansu gali buti..sakau - as bedu neturejau
Akustika priekiui gerai butu silkiniai, graziau gal. Priesbosi asmeniskai imciau RS AUDIO PRO serijos.
Subo gana ir desimtuko. Kad ir to paties 10w7 nuo gero stipreko.
nu mariux kazka jau stumi tu cia ant manesLyginau panasios kainos zaislus savo masinoj. kai prekes kainuoja vos po 2k lt tai galima tikrai is ju ispesti kokybes ir mano masinoj. Lyginau sinfoni su kitais stiprrintuvais panasios kainos. ir patikek Gyvumo ir "kokybes" sinofonis turi. atlek ryt pas mane parodysiu neviena stipra galesi pats susidaryti nuomone. http://img520.imageshack.us/img520/327/sinfoniel1.jpg
gerai aparaturai newerta tiek daug investuot![]()
man tai atrodo ,kad visi čia per daug klysta rašinėdami nevietoj ir nelaiku ir ne apie nieką![]()
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Perskaičiau sena tema...daug visko prirašyta. Norėčiau prikelt diskusijas ir paklausti autoriaus. Daug laiko prabėgo taigi kas pasikeitė per tuos metus ir ka šiuo metu sunstaliaves pas save?
Bookmarks