Bet alpina skaidresne,detalesne,ir toninis balansas geresnis...Cia mano nuomone....! Is daugumos bandytu daiktu...
Bet alpina skaidresne,detalesne,ir toninis balansas geresnis...Cia mano nuomone....! Is daugumos bandytu daiktu...
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Nu ok, alternatyvos:
1. Geras akumas vietoj kondiko
2. Vietoj Focal subo JL Audio 13W6V2. Lietuvoj parduotuvese kurnors yra tokiu?
3. Grotuvas Alpine 9887R arba pioneer p77 arba p88
4. Vietoj JL stiprintuvo DLS Ultimate A6 1800lt arba WRX1.500 3300lt (pastarojo kaina labai kandziojasi).
Ka kiti apie tai mano?![]()
Yra beabejo ir w7 ir w6O vrx 1.500...Ir vienas forumietis turi
ir berodts uz 2200
http://forumas.i-klubas.lt/showthread.php?t=7801 ) gal noras yra toks stiprintuvas? http://forumas.i-klubas.lt/showthread.php?t=7988
![]()
IPod
Dar karta kartoju, kad devetu daiktu nenori.
1. Gaunu beveik 30% naujiems.
2. Deveto wrx viduje gali buti puse MC hammer
Tai kas cia sakete, kad komponentu focal neimtumet? Gal kokiu konkreciu pasiulimu tada butu galima?![]()
Kai akustika normali ir suinstaliuota tinkamai jokio caizumo nera...O jai auksti metaliniai tai kaip nebus caizu? + dar krosoveriu detales ir visa kita ta caizuma duoda...Nevien magas caizuma duoda!
IPod
As visiskai Ramus kaip BelgasTik nuo daug ko priklauso...O ir kiek vazevau i varzybas buvo alpine...Kaip ir pas daugum
Ir niekam dantu neskaudejo...Nes brendis visa dizinfekcija padare
![]()
IPod
kad matai sitame svogeriu kraste, bananu zemeje, asaru pakalneje tos varzybos labai jau neskaidrus dalykas. teisejei pardavinetu aiwa - visi detu jas ir laimetu..negaila man tu pirmu vietu (pagarba uz kazko daryma, dalyvavima), bet suzibekit tarptautiniu mastu tada kitaip pakalbesim![]()
tai kad tenir gaunas tarptautinis...o jai viskas gausis kaip tikiusi ir finansai atlaikys...o kodel gi ne?![]()
IPod
pagal klausoma muzika ko gero imciau jl audio 12w6. prie jo tiktu ir 500.1, bet as nepagaileciau +keliu papildomu litu ir paimciau dls a6 - turetum ir galios daugiau, o ir siaip silciau, giliau dundetulaidams is principo kuo daugiau lt, tuo geriau. tik per daug nepersistenk
akustikos linijiniam nepagailek.
beje su siuo tinklapiu as niekaip nesusijes ir reklamos nedaraupaprasciausiai cia geromis kainomis yra ieskomi daiktai
![]()
http://www.audiokomponentai.lt/ O cia atstovas visam JL...
Cia jau tavo reikalas...Ka nori ta pirk tik manau turetum dziauktis,kad yra pasiulyta o tau sprest ar tau reik
IPod
Bookmarks