+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 291

Tema: SQ komplektukas. Ka manote?

Hybrid View

Ekspertas peris is on a distinguished road peris is on a distinguished road peris's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    36
    Žinučių
    1,787

Pagal nutylėjimą

o susijes tuo, kad benasius visus sugeba groti beveik bet kas, ten nereikia bum, ten uztenka buuummm, kartais ir tiesiog uuuummmm.
    groja kaip iš kibiro

Savas ZaXaS is an unknown quantity at this point ZaXaS's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    Vilnius-Siauliai
    Žinučių
    539

Pagal nutylėjimą

Citata peris rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    o susijes tuo, kad benasius visus sugeba groti beveik bet kas, ten nereikia bum, ten uztenka buuummm, kartais ir tiesiog uuuummmm.
    Mano laptopas irgi sugeba benasi pagroti, tik klausimas, kaip kokybiskai jis tai atlieka.
    Tai jei nori pasigincyti, tai pirma issakyk savo nuomone, o paskuj pateik argumentus. O gal nori parodyti, kiek daug zinai apie SQ varzybas?

Tavo klausimas visiskai nesusijes, su mano tema, as klausiau apie SQ (kitaip tariant ne SPL) komplektacija. Ir jei tu manai, kad elektroninei muzikai atkurti uztenka orginalios aparaturos, tai buk malonus ir neberasyk. Jei jau klausaisi tarkim "geros" muzikos, tai nereikia pykti ant tu, kurie klausosi kitokios muzikos.

Ir tegul meta i mane akmeni, kas irodis, kad tam tikram garsu dazniui (tam tikram muzikos stiliui) atkurti nereikia kokybiskos aparaturos.

SQ - sound quality - garso kokybe- visiskai nera susijusi su muzikos zanrais ir juo labiau atlikejais. Sia tema daugiau komentaru is mano puses nebus.

Butu malonu isgirsti atsiliepimus apie Focal garsiakalbius, bei Alpine 98.. ar pioneer p77, p88 grotuvus.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės