zaxas, o tau tiesios daznumines ir nereikia![]()
zaxas, o tau tiesios daznumines ir nereikia![]()
Autoriau, nemanai kad gali tekt pailsėt nuo forumo tokį leksikoną vartojant?
Paprasčiausias variantas tavo SQ sistemai įvertinti, atlėk į varžybas- experienced arba advanced klasę, ten jau neblogai vertinamas garsas, ir pamatysi.....
O kad nori bennasis, kad gražiai grotų tai....
Zulink kiek nori technuškę, bet gyvumo nebus..... o paėmus gerą gyvos muzikos(muzikos o ne triukšmo) cd galima išgirst nemažai niuansų muzikinių, muzikanto atsidusimas, piršto prisilietimas prie stygos ir kt....
Nu gal ir gali, bet mano kantrybe ne gelezine
As nenoriu graziau, as noriu - teisingaiIr beto benasi cia mariux ikiso, jo beje neklausau
O kaip manai tarkim Enya ar Hans Zimmer gali graziai groti? Jie ieina i mano klausomu sarasa, juk minejau ir chillout zanra.
Zodziu, mieli forumieciai, neprasiau as jusu man skaityti moralu apie muzikos stilius, jos kilme ir panasiai... Jus turit savo megiamus atlikejus, as savo. Jus norite girdeti ju atsidusima, as noriu girdeti tai, ka girdi Tiesto, kurdamas kurinius, kuriu klausosi milijonai zmoniu. Ir garantuoju, kad ir jusu grojarasciuose yra tu paciu kuriniu, kurie ir man patinka. Tai tiek ta tema.
O kas liecia komplektacija, tai supratau kad mano pasirinkimas nera aukso viduriukas, ir kad, kiek zmoniu tiek ir nuomuoniu, vienigo kazkokio sprendimo neisgirdau, reikes bandyti isgirsti jusu minetus gaminius, gal kanors ir apsipirksiu, bet labai smarkiai tureciau neprasauti. Reikes pasdometi jusu minetom firmom, na gal aisku tai kad atsisakysiu kondencatoriaus, DVD grotuve, ir sumazinsiu subo skrsmeni.
Aciu visiem, uz nuomones, tikiuosi, jos bus naudingos![]()
Joooooooo... eilini karta ......Zmogus ,uzvede normalia tema , Bet isikiso "profai" is didiosios P ir gavosi
.........................nesikeikus
As galvoju ......kad "forumui" tai, neinauda
Na.. pirtelei, reiks apie tai apkalbeti
tu cia man adresuoji? o kad tas zmogus zalio supratimo neturi, ir diskusija supranta kaip jo nuomones palaikyma tai jau nesvarbu.. jei mano nuomone nesutampa su jo tai jau ji nelaukiama cia ir isvis neteisinga
profesoriau koki as tau benasi ikisau? as juk paakiau kad tas tavo benassis su tikru sq ir tikra muzika neturi nieko bendro.. o kas toks sake atvirksčiai? ne tu? beje kas cia per sapalione kad sq tai garsas atkuriamas be iskraipymu.. paprasta, pigi aparatura iki tam tikro lygio irgi garsa atkurs be iskraipimu.. ir tu manai cia jau bus gerai? o tuos visus ciulpk, uzsixxxxxsk pasilaikyk sau![]()
Last edited by mariux; 2009-02-20 at 08:26 AM.
"SQ derinasi su betkokia muzika, aplamai su betkuo kas skleidzia garsa... SQ, tai teisingas, neiskraipytas garsas ir nesvaarbu kokio jis daznio."
garsas tai daznis pagal tave? tai gal tu tokius cd ir klausai: 44hz, 45hz,...,67hz? zinok 57hz be iskraipimu gali ir w7 ir revolendas pagroti.. o jei tau club house rnb sq tai w7 puikiai tiks.. del nervu pasikonsultuok su gydytoju arba vaistininku
[quote=mariux;89303]tu cia man adresuoji? o kad tas zmogus zalio supratimo neturi, ir diskusija supranta kaip jo nuomones palaikyma tai jau nesvarbu.. jei mano nuomone nesutampa su jo tai jau ji nelaukiama cia ir isvis neteisinga
adresuoju tau.......nepasakyciau ,kad zmogus, visaaai... neturi supratimo ir tai kad jis klauso "benasi" ar pan ,tai nereiketu jo uzsipulti ir t.t
be kita ko ....tavo supratimas , man irgi kelia abejoniu .......pastebejau, kai po vieno "zax...." atsakymo pradejai "metitis" ir trinti savo zinutes
ir tik paskaites ,kad jis ,neklauses "geros" sq, sistemos ,vel pradejai reikstis
taigi....kaip ir zmogus ...graaazei prase...geriau nerasyk jo temoi Aciu![]()
Bookmarks