Citata atvortke rašė čia: Peržiūrėti žinutes
Autoriau, nemanai kad gali tekt pailsėt nuo forumo tokį leksikoną vartojant?
Paprasčiausias variantas tavo SQ sistemai įvertinti, atlėk į varžybas- experienced arba advanced klasę, ten jau neblogai vertinamas garsas, ir pamatysi.....
O kad nori bennasis, kad gražiai grotų tai....
Zulink kiek nori technuškę, bet gyvumo nebus..... o paėmus gerą gyvos muzikos(muzikos o ne triukšmo) cd galima išgirst nemažai niuansų muzikinių, muzikanto atsidusimas, piršto prisilietimas prie stygos ir kt....
Nu gal ir gali, bet mano kantrybe ne gelezine
As nenoriu graziau, as noriu - teisingai Ir beto benasi cia mariux ikiso, jo beje neklausau
O kaip manai tarkim Enya ar Hans Zimmer gali graziai groti? Jie ieina i mano klausomu sarasa, juk minejau ir chillout zanra.

Zodziu, mieli forumieciai, neprasiau as jusu man skaityti moralu apie muzikos stilius, jos kilme ir panasiai... Jus turit savo megiamus atlikejus, as savo. Jus norite girdeti ju atsidusima, as noriu girdeti tai, ka girdi Tiesto, kurdamas kurinius, kuriu klausosi milijonai zmoniu. Ir garantuoju, kad ir jusu grojarasciuose yra tu paciu kuriniu, kurie ir man patinka. Tai tiek ta tema.

O kas liecia komplektacija, tai supratau kad mano pasirinkimas nera aukso viduriukas, ir kad, kiek zmoniu tiek ir nuomuoniu, vienigo kazkokio sprendimo neisgirdau, reikes bandyti isgirsti jusu minetus gaminius, gal kanors ir apsipirksiu, bet labai smarkiai tureciau neprasauti. Reikes pasdometi jusu minetom firmom, na gal aisku tai kad atsisakysiu kondencatoriaus, DVD grotuve, ir sumazinsiu subo skrsmeni.

Aciu visiem, uz nuomones, tikiuosi, jos bus naudingos