Na prie idialios!!! SQ sistemos gal subo isvis ir nereiketu? gal geriau kokius sudvejintus priesbosius giliai grojancius trijuosteje ir t.t.
taigi subui su stiprintuvui planuoja isleisti ~3000 lt - taigi subo atsisakius, galima tuos 3000 isleisti ant pokanalinio pajungimo trijuostiai ir pajungti zemai kabinancius priesbosius zymiai aukstesnio lygio nei uz tavo skirtus 1000 lt. ir t.t.
Nes kaip bebutu subas veluos ir t.t.
Bet va jei norisi "srauto" nuo subo kad pusteltu prie elektronines muzikos kad butu malonu klausytis kaip tau patinka o ne kad butu idialus SQ variantas, tai tada nebesvaigstam apie SQ - OK
nes juokas rimtai jau ima, kai vieni ant kitu stume, kam to reikia? manau tikrai kad visi kazka supranta vieni daugiau kiti maziau, bet nereikia varyti ir zeminti kitu nes taip mes tik parodome kad mes esame patys silpni ir kruti pasijauciame tik kitus zemindami.
Man pvz norisi srauto kad butu vaje vaje uztat ir stovi pas mane 12w7 ir JL 1000/1 ir man dzn kad ten ne SQ ir kad subas veluoja ir kad komponentai tik uz 700 lt o ne uz 2000 kaip subas kainuoja
- nes man klausyti o ne jum (ir beje ta pompa nei baube nei ka groja visai i tema ir to gyvumo uztenka - taip jinai letoka bet ne flegma yra kurkas letesniu)
Manau kas nores tas supras ka norejau pasakyti apie SQ ir apie tai kas kam patinka ir kas kaip klauso ir girdi, nes gaunasi taip kad yra SQ ir taip turetu buti, bet vat kaip mum patinka taip mes ir klausom nes tai jau asmeninis kiekvieno reikalas.
o kam nedaeis ka parasiau tas eilini syki bandys issidergt galiu pasakyti i gincus tikrai nesivelsiu ir giliai man dzn kad as gal neteisus bet juk tai mano nuomone ir as jos jum nepersu.
O siaip is subu ~1500 lt. bandyciau gal Morel Ultimo 12" nes MMS 143gr arba 135gr ir Fs 20 arba 22 Hz kas tikrai ispudingai
ir dezej uzdaroj turetu giliai kabinti.
Subui tiks ir tas JL 500/1 nesugadins jisai nieko labai stipriai.
Na del komponentu galetum skirti 1500 lt ir stiprintuvui jiem 1500 lt o ne komponentam 1000 o stiprintuvui 2000 lt.
nezinau kodel bet komponentam as audisono neimciau nes manau kad ju kaina yra perdidele (uzkelta)
Focal astroki auksti bet jei tau tokie patinka tai ir pirk jokiu bedu.
O beje jei skirsi komponentam ~1500 lt tai ar imsi kokius Focal ar Morelius ar Rainbow ar dar koki velnia kokybe bus ju daugmaz panasi ir skirsi ar tai astresni ar svelnesni ar priesbosis lengvesnis ar tvirtesnis ir t.t. pas visu savi pliusai ir minusai ir del to reiktu paciam jau rinktis butent komponentus (Klausantis), o issirinkus komponentus tada galima derinti ir stiprintuva prie ju (nes kaip jau buvo mineta Focal dera su audisonu nes audisonas groja svelniau ir susvelnina Focal astruma siektiek ir t.t. ir t.t.)
Kai issirinksi komponentus zinosi kokios galios reikia ir t.t.
Bookmarks