+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 291

Tema: SQ komplektukas. Ka manote?

Hybrid View

Aktyvus mariux is on a distinguished road
    Registracijos data
    Feb 2008
    Žinučių
    157

Pagal nutylėjimą

Citata ZaXaS rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Zodziu pasilieku ties 10W7, tik su tuo stiprintuvu sugluminot Ar tikrai as to 10'uko neisnaudosiu su 500 rms? Siaip pagal gamintoja, tai 750 rms tam subui jau yra riba. Deze bus tik uzdara.
    O Arturui S, is dalies nepritariu , na gal tai ir dvidesimtoji dalis, bet tai taip pat ir viena juosta is triju (siuo atveju). Nesakau kad reiketu trecdalio demesio skirti subui, na bet penktadalio jis tikrai vertas (velgi mano asmenine nuomone).

Siaip daugiau patarimu noreciau sulaukti del juostu skaiciaus ir jungimo be krosu... Ka patys naudojate?
    750w tam jl tikrai ne riba..duok visa 1000 su protu ir nieko nenutiks. pats juk rasei kad nori sq (suvokimas jo skirasi tavo ir mano bet nesvarbu) ir teisingo iraso atkurimo, o ne skardu drebinimo ir srauto beprotisko tai poruok ta 10w7 su 500 jl'u ir tikrai nebus blogai

Savas ZaXaS is an unknown quantity at this point ZaXaS's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    Vilnius-Siauliai
    Žinučių
    539

Pagal nutylėjimą

Citata mariux rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    750w tam jl tikrai ne riba..duok visa 1000 su protu ir nieko nenutiks. pats juk rasei kad nori sq (suvokimas jo skirasi tavo ir mano bet nesvarbu) ir teisingo iraso atkurimo, o ne skardu drebinimo ir srauto beprotisko tai poruok ta 10w7 su 500 jl'u ir tikrai nebus blogai
    Nu matai, kaip kazkas jau minejo - nesinori tureti daikta ir neisnaudoti jo galimybiu

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės