+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 291

Tema: SQ komplektukas. Ka manote?

Hybrid View

Ekspertas zavas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2006
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    36
    Žinučių
    929

Pagal nutylėjimą

Asmeniskai, mielai rinkciausi ka nors is tavo paminetu "nedominanciu" variantu. siulau ir tau pamastyti... Sakykim, uz JL kaina pora helix p12/w12 i uzdaras dezukes - puikiai gros. Jautrus, zemu fs, tad, uzteks ir gylio. Fazikinese dezutese su jais puikiai triuksmauti galima - gaunasi pikas labai zemuose dazniuose, kas siais laikais madinga... Lygiai taip ir morel ir perlless - puikiai grojantis daiktai, aisku, be tokios agresijos, na, ir "nelygis" siais laikais...

Asmeniskai, as sau, vien del sportinio intereso deciau koki koncertini 12" garsiaklbi i fazikine deze, paziureti kas gausis...
    Honda Accord CM1 -> Totally Stock

Savas ZaXaS is an unknown quantity at this point ZaXaS's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    Vilnius-Siauliai
    Žinučių
    539

Pagal nutylėjimą

Citata zavas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Asmeniskai, mielai rinkciausi ka nors is tavo paminetu "nedominanciu" variantu. siulau ir tau pamastyti... Sakykim, uz JL kaina pora helix p12/w12 i uzdaras dezukes - puikiai gros. Jautrus, zemu fs, tad, uzteks ir gylio. Fazikinese dezutese su jais puikiai triuksmauti galima - gaunasi pikas labai zemuose dazniuose, kas siais laikais madinga... Lygiai taip ir morel ir perlless - puikiai grojantis daiktai, aisku, be tokios agresijos, na, ir "nelygis" siais laikais...

Asmeniskai, as sau, vien del sportinio intereso deciau koki koncertini 12" garsiaklbi i fazikine deze, paziureti kas gausis...
    Gal ir puikiai, tik klausimas ar puikiau abejoju... Du dvyliktukai vietoj vieno desimtuko cia man panasiau i 50% spl Na bet aciu uz pasiulyma... O gal as klystu? Ka kiti apie tai mano?

Ekspertas zavas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2006
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    36
    Žinučių
    929

Pagal nutylėjimą

Citata ZaXaS rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Gal ir puikiai, tik klausimas ar puikiau abejoju... Du dvyliktukai vietoj vieno desimtuko cia man panasiau i 50% spl Na bet aciu uz pasiulyma... O gal as klystu? Ka kiti apie tai mano?
    Uzdarose dezese pamineti subai, tikrai ne ciut nemaziau (mano nuomone net geriau) SQ nei JL w7 serija... Bus ir jautriau ir w maziau reikes...
    Honda Accord CM1 -> Totally Stock

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės