Cia ne gincas, o bandymas temos autoriu i kelia atvesti, nes dabar didzioji dalis demesio zemam dazniui skirta, kazkokiame zurnaliuke prisiskaite kad iki 200hz visa esme gludi...
Cia ne gincas, o bandymas temos autoriu i kelia atvesti, nes dabar didzioji dalis demesio zemam dazniui skirta, kazkokiame zurnaliuke prisiskaite kad iki 200hz visa esme gludi...
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
spydas![]()
Savas
.................................................. ....................Krc atsimenu savo jaunystę...
![]()
![]()
O , čia toks pats jau pasirodė po kurio laiko.
Last edited by Artūras S; 2009-03-24 at 07:30 PM.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
1. respect autoriui uz tokia tema
2. ar sistema jau uzinstaliuota ?
Uz ka cia tas respectas?![]()
Ne, uz menesiuko prasides darbai, bet kaip ir viskas jau suplanuota
Nors ir nauji pigiai iseina, bet susipirkau devetus daiktus beveik krizinem kainom, tai visvien nemazai susitaupe
Grotuvas - 9855, kai bus pinigu, bus ir HX-D2
Komponentai - RS Audio PRO
Kad galeciau jungti aktyviai (ne per Alpines filtrus) pasiemiau JL 300/4 stiprintuva (ateity irgi noreciau kazko rimtesnio).
Taip pat subui JL 500/1
Brax 1F
Dienu begyje pasimsiu bituma, gumos... Beliks laidai su subu![]()
Subas kogero bus JL 10w7 uzdaroj dezutej, nes klausiausi tokiu ir labai buvau patenkintasNa bet ir kitu variantu neatmetu, jei visdelto ivyks Alytaus varzybos, tai gal ten ka geresnio isgirsiu
Tai vat, po ilgu ieskojimu taip primeciau, kad susitaupys beveik 1000e![]()
Gal ir isgirsiu, bet neaisku ar man tiks tas variantasVisu pirma - kaina. O antra - is subo ne tik skambesio, greicio, bet ir galios noretusi
![]()
Dar karta kartoju, neskleisk ereziju!!! Irodyk, kad daugiausiai demesio skiriama zemam dazniuj!!! Kaip zemo mentaliteto zmogus kazko ismoksta, tada pradeda zeminti kitus. Pamatei kanors snekant apie MC hammer ir jau vadini nevisprociais nors net neisivaizduoji apie ka kalba eina. Nors galimas daiktas, kad pries metus ir pats turejai ta MC hammer. Ir kaip prasidejo tavo kelias i muzikines sistemas? Ar tik ne nuo watu? Man atrodo, kad beveik visi sitame forume pradejom apie sistemas spresti paziureje i vatu skaiciu, nesvarbu ar tai POP ar RMS ar dar kokie nors.
Nevisi, kas vazineja su 3 golfu yra marozai.
Zodziu i pacio postus nebereguosiu. Jei nori kanors man pasakyti, galime susitikti gyvai, garantuoju, kad kitaip kalbesi.
Nusiramink, ir nesiputok. Pats juk kopijavai citata is zurnalo apie zemus daznius, bandei tuo teisinti, kad si tema, is esmes vien apie tai.
As apie vatus niekada nesvaigau, o ir audio kelia nuo namu sistemu pradejau, nes buvau per jaunas kad tureciau masina, Ir nei pirmoji sistema pasizymejo noru tureti kiek galima daugiau galios, nei tuo, kad pagrindinis tikslas zemu dazniu kiekis.
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
Bookmarks