As balsuociau uz JL ir FOCAL.
Manau tu renkiesi teisingai - sarasas geras.
Sveiki, kokį patartumėte žemadažnį garsiakalbį rinktis iki 500-600Lt, stiprintuvas DLS A5, automobilis sedanas. Norėtųsi, kad būtų "minkštas" "gilus" garsas. Garsiakalbis manau 10", kad dėžė nebūtų didelė (tai svarbu), o ir kad purtytūsi galva nėra nebūtina(kartais aišku smagu, bet tai ne prioritetas). Dėžė manau uždaro tipo, nes konstruosiu pats (ir šiaip jos mažesnės nei fazikinės ar bandpass'inės , turbūt).
Mintyse: FOCAL 27 V1, ALPINE SWR, MOREL ELATE SW 10, JL AUDIO 10W3v3 (o gal užtektų ir 10W1v2 pagal kainą/kokybę?)O gal nei vienas paminėtas, gal yra už tokius pinigus kažkas geriau grojantis, arba kaip tik už mažesnę sumą nelabai nusileidžiantis jiems?
Dėkui už atsakymus
As balsuociau uz JL ir FOCAL.
Manau tu renkiesi teisingai - sarasas geras.
O man focal isvis nelimpa. JL aisku ner blogas pasirinkimas ir imti geriau 10w3v3 uzdaroj dezutej.
As imciau sita varianta - aisku pajunges ir paziurejes ar viskas ok
http://auto.plius.lt/pirkejams/skelb...atura&id=64186
O is tavo saraso JL 10w3
Alpine swr - kietas, Focal ne stebuklas, Morel elate sw negirdejau.
JL 10w1 tikrai savo pinigus atgroja - slegio daug nera, bet groja svelniai ir minkstai + nera letas
O as imciau ir imsiau p8 O tau siulyciau Helix P12 ir tikrai apgros w3
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Siaip pritariu kad sedanui reiktu 12"
bet jei gerai uzmaitinsi ir suinstaliuosi 10w6 uzteks tikrai jo.
Del to "apgrojimo" p12 tikrai nestebuklas, cia jau autogarsas pripute burbullujei subas 2x pigesnis ir groja geriau tai pasaulis apie toki stebukla jau bunu suzinojes
![]()
as ir uz helix p12![]()
Kiek kartu? P12 590lt mazmena o jl 750 kaskas panasaus...Kur tas 2 kart? Man miglos nereik pust...as ju n skaiciu turejas...Kaip bebutu JL yra i negriska muzika ir galit ka norit sakyt...cia mano nuomone....Nes tikrai ir visus JL turejas...As ko nepabandes tikrai nesakau...ar gerai ar blogai.![]()
IPod
dar vienas atsiradojl negriskai muzikai? w7 isvis yra geriausia ka galima nupirkti uz protinga kaina
![]()
nu tai jai jis tau tinka tai tu ir klausyk...Zmogus paprase as ir pasiuliau...Nei tau nei man sprest ka jis pirks...
IPod
Ai dar o kiokia tu manai ta kaina protinga? 1000lt Tai jau geriau geresni prieki pasidaryt nei subui 1000lt isleist
IPod
nu bet ir piktas dedetaigi as visiskai sutinku su tavo nuomone del helix ir del jl. kaip sake black scorpio - akmenukas i truemayhem darza
![]()
stereo, kas prasideda? ar jum juokas neima, kai daug su audio susijes zmogus, suprantantis kas kaip (nu as bent tikuos taip), pareiskia -tai geriausia, ka galima bla bla bla. tai tegu nepamirsta pridet kad JAM geriausias, uzuot skleides kaip absoliucia tiesa![]()
As nepiktas visiskai...Kartais patc paskaitau ir geda pasidaroBet uz 500 lt ir beto naujas daiktas Tikrai geras
O kas del JL tai tikrai populerus daiktas...Bet man ne prie sirdies ir tiek...Gale jis moka parodyt...Bet man jos kaip jau ir nebereik...
Tebunie TAIKA![]()
IPod
Dėkui už jūsų nuomones, vertinu kiekvieną (dėkui ir tiems kurie PM rašė). Va beieškant kilo klausimas kuo skiriasi Jl Audio ir Jl audio TMA, gal kas žinote kaip ten su jais?
jl audio aukstesne klase.. tma ju "ekonominis" variantas
ar tik man vienam atrodo kad baigesi alpine mada , ateina pioneer ir jl audio? nesakau kad tai prasti produktai taciau pasaulis margas ir pilnas visokiausiu kitu pasirinkimu.
neturiu nei pioneer nei jl![]()
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Bookmarks