Del to "apgrojimo" p12 tikrai nestebuklas, cia jau autogarsas pripute burbullujei subas 2x pigesnis ir groja geriau tai pasaulis apie toki stebukla jau bunu suzinojes
![]()
Del to "apgrojimo" p12 tikrai nestebuklas, cia jau autogarsas pripute burbullujei subas 2x pigesnis ir groja geriau tai pasaulis apie toki stebukla jau bunu suzinojes
![]()
as ir uz helix p12![]()
Kiek kartu? P12 590lt mazmena o jl 750 kaskas panasaus...Kur tas 2 kart? Man miglos nereik pust...as ju n skaiciu turejas...Kaip bebutu JL yra i negriska muzika ir galit ka norit sakyt...cia mano nuomone....Nes tikrai ir visus JL turejas...As ko nepabandes tikrai nesakau...ar gerai ar blogai.![]()
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
dar vienas atsiradojl negriskai muzikai? w7 isvis yra geriausia ka galima nupirkti uz protinga kaina
![]()
nu tai jai jis tau tinka tai tu ir klausyk...Zmogus paprase as ir pasiuliau...Nei tau nei man sprest ka jis pirks...
IPod
Dėkui už jūsų nuomones, vertinu kiekvieną (dėkui ir tiems kurie PM rašė). Va beieškant kilo klausimas kuo skiriasi Jl Audio ir Jl audio TMA, gal kas žinote kaip ten su jais?
jl audio aukstesne klase.. tma ju "ekonominis" variantas
ar tik man vienam atrodo kad baigesi alpine mada , ateina pioneer ir jl audio? nesakau kad tai prasti produktai taciau pasaulis margas ir pilnas visokiausiu kitu pasirinkimu.
Ai dar o kiokia tu manai ta kaina protinga? 1000lt Tai jau geriau geresni prieki pasidaryt nei subui 1000lt isleist
IPod
nu bet ir piktas dedetaigi as visiskai sutinku su tavo nuomone del helix ir del jl. kaip sake black scorpio - akmenukas i truemayhem darza
![]()
stereo, kas prasideda? ar jum juokas neima, kai daug su audio susijes zmogus, suprantantis kas kaip (nu as bent tikuos taip), pareiskia -tai geriausia, ka galima bla bla bla. tai tegu nepamirsta pridet kad JAM geriausias, uzuot skleides kaip absoliucia tiesa![]()
As nepiktas visiskai...Kartais patc paskaitau ir geda pasidaroBet uz 500 lt ir beto naujas daiktas Tikrai geras
O kas del JL tai tikrai populerus daiktas...Bet man ne prie sirdies ir tiek...Gale jis moka parodyt...Bet man jos kaip jau ir nebereik...
Tebunie TAIKA![]()
IPod
Bookmarks